跳至

首頁
34567...8

尾頁

複式洋房

According to google map, it takes around 30 min to drive from white rock to richmond.

Link

原帖由 dopeyfung 於 09-1-31 13:54 發表
多謝各位, 我响你哋比我個綱度search過其實温哥華的樓比較貴一點, 其他的都同多倫多差不多,但天氣就温哥華好好多。 我like white rock係因為佢近海邊,其實由white rock開車到richmond大約要幾耐呢? ...

複式洋房

i live in richmond

i have been here about 12 yrs,i have 3 kids (3,5yrs and 9 months),nice to meet u all....

大宅

原帖由 siu_yee 於 09-2-19 19:08 發表
i have been here about 12 yrs,i have 3 kids (3,5yrs and 9 months),nice to meet u all....

我就住咗5年幾, 我住溫哥華.
大仔(BB)2003年12月13日出世
細仔(QQ)2006年05月12日出世
孻仔(豆豆)2009年07月15日出世

大宅

各位

母親節快樂!!!!

大宅

有無人住Burnaby?

複式洋房

原帖由 monchhi-mama 於 09-5-12 15:54 發表
有無人住Burnaby?

me

民房

我住coquitlam
bb7個月 大家做個朋友丫,
交換msn都可以呀

洋房

我住port coquitlam架,but而加响hk,1,2年內會返黎同囡囡讀書,阿b而加1歲大呀....得閒交流吓....

大宅

好媽媽勳章

我住溫哥華,大家做個朋友

大宅

我都係住溫哥華, 你近边?
有機會大家可以帶埋小朋友出嚟玩呢!

大宅

好媽媽勳章

我住South Granville 區,你住邊?你有無msn?
[email protected]
你add我呀。
原帖由 maggielikl 於 09-7-1 15:37 發表
我都係住溫哥華, 你近边?
有機會大家可以帶埋小朋友出嚟玩呢!

大宅

好媽媽勳章

maggielikl,
你就嚟生喇wor~~準備好未呀???

大宅

我住係Cambia St & 63街.

係呀! 仲有23日, 已經準備好晒bb嘢啦!

大宅

好媽媽勳章

咁都好近,大家都係果附近,我住oak st & 53
原帖由 maggielikl 於 09-7-2 13:59 發表
我住係Cambia St & 63街.

係呀! 仲有23日, 已經準備好晒bb嘢啦!

大宅

我好多時候都會係個商場到ga!

因為仔仔係附近個間華人長老會讀幼兒園ga!

但我就學緊車, 等生完我就會去考路試, 希望到時可以一次就ok啦!

洋房

大家好,我住響Vancouver近joyce住,由讀書到而家都黎左成13,14年咯。大部分朋友都番左香港,好悶!我有個仔尋日o岩o岩2嵗半,肚入邊個細o既11月就出世。因爲我同我老公都無親戚響度,所以我要一個人照顧BB。

好希望個仔可以接觸多D小朋友,所以如果有機會同大家成爲朋友,可以出黎玩下就好啦!如果大家唔介意可以交換facebook。OK?

大宅

好媽媽勳章

我都想去考車牌,唔知道考完畢試再考路試要等幾耐?你個教車師傅好唔好?要幾錢1個鍾?
嘩!你好勁呀,大住個肚走去學車,叻叻......
你係唔係成日會去Oakridge架,我有時都會帶囡囡去玩,不過你好似就嚟生喇,我哋遲d一齊帶bb出嚟玩好唔好。
原帖由 maggielikl 於 09-7-3 02:37 發表
我好多時候都會係個商場到ga!

因為仔仔係附近個間華人長老會讀幼兒園ga!

但我就學緊車, 等生完我就會去考路試, 希望到時可以一次就ok啦!

大宅

原帖由 comatc 於 09-7-8 18:38 發表
大家好,我住響Vancouver近joyce住,由讀書到而家都黎左成13,14年咯。大部分朋友都番左香港,好悶!我有個仔尋日o岩o岩2嵗半,肚入邊個細o既11月就出世。因爲我同我老公都無親戚響度,所以我要一個人照顧BB。

好希望個仔可以接觸 ...

我都係自己一個人照顧bb, 大家聯絡下:
[email protected]

大宅

原帖由 hoebobo 於 09-7-9 08:22 發表
我都想去考車牌,唔知道考完畢試再考路試要等幾耐?你個教車師傅好唔好?要幾錢1個鍾?
嘩!你好勁呀,大住個肚走去學車,叻叻......
你係唔係成日會去Oakridge架,我有時都會帶囡囡去玩,不過你好似就嚟生喇,我哋遲d一齊帶bb出嚟玩 ...

考完筆試之後一年才可以考路試.
我個教車師傅幾好人, $30一個鐘, 通常學個半鐘.

出嚟玩, 當然好啦!
因為成日係屋企實在好悶.

facebook: [email protected]

大宅

好媽媽勳章

我係有香港車牌果種,係唔係可以快D嘅。咁你學咗幾多個鍾?
原帖由 maggielikl 於 09-7-9 08:44 發表

考完筆試之後一年才可以考路試.
我個教車師傅幾好人, $30一個鐘, 通常學個半鐘.

出嚟玩, 當然好啦!
因為成日係屋企實在好悶.

facebook: [email protected] ...

首頁
34567...8

尾頁

跳至