美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前BF tarte七折入左啲貨 終於到手
左起:
(上排)showstopper clay palette, maracuja oil, brightening primer
(下排)full coverage foundation (濕粉), full coverage airbrush foundation(碎粉),airblush(胭脂)

男爵府

where to buy?

男爵府

引用:where+to+buy?+

原帖由 timtamgal 於 15-12-31 發表
where to buy?
Tarte官網

複式洋房

maracuja oil個樽好靚
BF stands for what? boyfriend?
請問tarte官網運費幾多呀?
thanks!

複式洋房

岩岩check左
15% off with code TARTE2015 + Free Shipping on orders $25+!

而家得 85 折咋...
但好似唔 ship 香港?

男爵府

引用:岩岩check左15%+off+with+code+TARTE2015++

原帖由 Seoul_yi 於 15-12-31 發表
岩岩check左
15% off with code TARTE2015 + Free Shipping on orders $25+!
BF=Black Friday
上個月嘅優惠喇 唔送香港 我搵轉寄公司送

男爵府

回覆:tarte戰利品

佢隻濕粉啱吾啱暗瘡皮膚?coverage 好吾好??点樣找轉遞公司?不好意思,咁多問題

禁止訪問

大宅

回覆:sppchocho 的帖子

我都趁上次7折買左支oil, lipstick, 同eye cream, 但我間代購話仲未到貨呀

男爵府

引用:佢隻濕粉啱吾啱暗瘡皮膚?coverage+好吾好

原帖由 nobletree 於 16-01-01 發表
佢隻濕粉啱吾啱暗瘡皮膚?coverage 好吾好??点樣找轉遞公司?不好意思,咁多問題

...
未開黎用呀
好多fb online shop都有做轉寄 登記左會比個美國地址你 貨到再幫你送香港

男爵府

引用:我都想買佢d野,轉寄貴唔貴?下次有優惠可

原帖由 ritacws 於 16-01-01 發表
我都想買佢d野,轉寄貴唔貴?下次有優惠可唔可以搭單一齊買
呢度大約一百蚊運費 但我揀左免稅州份送 免稅都ok
下次再有優惠早啲po黎通知大家

男爵府

引用:我都趁上次7折買左支oil,+lipstick,+同eye+

原帖由 Peppers13 於 16-01-01 發表
我都趁上次7折買左支oil, lipstick, 同eye cream, 但我間代購話仲未到貨呀
可能撞聖同新年要耐啲

男爵府

引用:Quote:原帖由+Peppers13+於+16-01-01+發表

原帖由 sppchocho 於 16-01-01 發表
可能撞聖同新年要耐啲
聖誕

複式洋房

回覆:sppchocho 的帖子

請問Tarte foundation 會否乾?上網買點揀色?

首頁

尾頁

跳至