跳至

首頁

尾頁

別墅

我有朋友同我講話A+下個月又加價呀~~
A+3要$17X
係咪真架?

我唔係製造恐慌呀,我都希望唔係呀~~

大宅

又加? 唔係阿化~
等我問下我姑仔先~
我姑仔個b又係吃a+3架....

大宅

又加........我真係要去買多d先啦, 佢地加得咁快

原文章由 Angel小茵 於 08-9-2 23:37 發表
又加? 唔係阿化~
等我問下我姑仔先~
我姑仔個b又係吃a+3架....
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

男爵府

等我都問下係藥房做的朋友仔先得, 因上兩個月佢話唔知(IQ定係FRISO)會加價, 之後佢老細就叫佢地去超巿掃貨返舖頭賣呀!

別墅

我呢兩日都開始掃貨喇,琴日掃左4罐
今日再GOGOGO

大宅

BK Milk勳章

唔係呀化??又加??
等我今晚又去入定多D貨先。
蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

大宅

我問過啦, a+唔會加住, 惠氏已經加左啦,

別墅

好彩我係bb展買左24罐

首頁

尾頁

跳至