自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

呢排睇報紙日日見到趙碩之,好唔鍾意佢,又黑又闊面 ,成個賓妹咁,講野仲好低能"我覺得最好就係搭飛機爆炸炸死,屍體都搵唔到咁,好型" 胸大冇腦,打出成個心口鬼咁肉酸仲成日強調自己唔係行性感路線 o個個JJ又係..著晒3點式拍寫真,又成日接埋d肉博戲都話自己好純情家教嚴,唔想人地話佢係性感女星,其實我唔明佢地仲扮乜野

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

上文2號
唐小姐+ 趙小姐難頂一族

別墅

唉…算把o拉!!!

大宅

好媽媽勳章

邊個唐小姐呀??

原文章由 1928mickey 於 08-9-3 09:23 發表
上文2號
唐小姐+ 趙小姐難頂一族

大宅

我都好唔鐘意佢,好似專登扮可愛,但我覺得佢好低b,得個胸大...又唔靚...
反而jj會好佢dd= =''起碼個形睇落順眼丁丁...
趙小姐真係....見到佢都想嘔...著都貼身deep v挨落個男人度仲話:下乜我而家行緊性感路線咩~
真係

珍珠宮

唔睇(娛樂版) 咪唔會見倒你唔想見o既人lor
我已經好多年冇睇lor

大宅

好媽媽勳章

買左報紙唔睇晒佢好唔抵架麻(師奶性格 )
不過我見到佢地都會盡量skip左佢,嘻
係唔明點解之之曝光率咁驚人

原文章由 goat 於 08-9-3 09:53 發表
唔睇(娛樂版) 咪唔會見倒你唔想見o既人lor
我已經好多年冇睇lor

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢真係胸大冇腦,又醜樣!
淨係靠對野搵食+上位!:;pppp:

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

呢 pat 野我都想講好耐!

樣 - 又黑又 pizza 面, 真係好 c9, 似賓妹, 有小小似"頂"爺前妻 - c 明!
身材 - 得個大字, 毫無美感! 對甲組腳又粗, 腳瓜勁!

明明係靠個胸搵食重死口話自己唔係行性感, 我真係好想知道如果你得返 32A (好似亞 SA 咁) 重有無人搵你?:;pppp: :;pppp: :;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但係佢覺得自己勁靚, 身材又正呢:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

成個男人咁,除咗胸大又搏外冇一可取之處~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無乜好感,
因為覺得佢太「博」,
太有戰鬥格。

珍珠宮

尼隻野....個胸訓時係不倒的... .不過, 無法啦, 而家都係笑貧不笑x, 如果唔係點解整靚d咁搵水呀...

伯爵府

pretending to be cute,kawaii,pure,
naive.............disgusting!!!!!!!!

大宅

好媽媽勳章

見到佢就想嘔~~~~~~~

伯爵府

原文章由 marcus_hclee 於 08-9-3 11:47 發表
pretending to be cute,kawaii,pure,
naive.............disgusting!!!!!!!!

坦白講 , 睇套劇時我已經覺得呢個人好醜樣 , 後來先知原來還出埋寫真集 , 總好似話幾賣得 , 唔通o的人睇寫真集會 cover個樣o黎睇 , 如果唔係 , 睇完都冇(霞 ) 想啦 !

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

以下兩圖是同一人嗎?

翡翠宮

我想講佢好耐,每次睇報紙見到佢都真係無眼睇,得個胸大,其他野無樣掂~~~

都唔知佢係邊度彈出黎,又唔見佢拍劇、又唔見佢有戲做、歌又唔見佢唱,都唔知做乜,樣唔得、成鬼日笑到懶cute咁、自以為好靚、又無腦(乜鬼野揾唔到氣屍,死得型d都講得出,痴q線 都低能既)、又成日口不對心(打大個胸出黎,仲要聲大大話胸大唔方便,咁唔方便就收埋佢喇,攞出黎獻世咩 )

總之,一見佢都佢就連飯都食唔落

首頁

尾頁

跳至