自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

子爵府

回覆:爸爸突然去世,我收到他的 WhatsApp

RIP

大宅

要堅強呀!

大宅

回覆:Skyhouse 的帖子

So sad

水晶宮

RIP

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

樓主,節哀順變!

你爸爸會守護你哋,同時希望你哋振作,保重呀

象牙宮

搞到我都好掛住爸爸,佢生前都無用過智能電話,但我腦海仍然記得佢講過既野,佢都係突然間就走左

大宅

你太掛念爸爸啦! 樓主,節衰順變!

子爵府

hashtag影視迷勳章

Rip
樓主take care呀

大宅

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

至親的人去世後, 才真正明白/感受到什麼是...... 常在我心間 ~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

子爵府

哭了!樓主保重,重新振作!

侯爵府

傷痛一陣好啦,以好好活下去嚟答謝令尊吧!

大宅

回覆 Bertie07 的帖子

認同,我過世的爸爸也曾在家裏停留。
祝福樓主的爸爸和我的爸爸在另一個空間快樂健康地生活。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

RIP, jm 保重

大宅

引用:星期二早上,爸爸突然去世。星期三晚上,我

原帖由 Skyhouse 於 16-01-02 發表
星期二早上,爸爸突然去世。
星期三晚上,我很想念爸爸,發了 WhatsApp 給他的 手機。
星期四早上,我在上班 ...
請節哀,睇到我都想流淚,世伯人走咗,愛會長存。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Take care

水晶宮

回覆:Skyhouse 的帖子

樓主,節哀順變,保重!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

rip

首頁
23456...18

尾頁

跳至