美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今年都廿幾歲(廿到尾咁啦)考慮緊轉護膚品...我成日睇書都好多lamcome好用...但又諗緊dior好唔好....最近又見佢cosme decorte果條新link又好似幾好咁...但我係沙田又搵唔到佢個專櫃...想試下...但又驚唔岩晒錢
又諗過用estee llauder...但好多人都話呢個牌子岩d 4x歲既人用...
好煩~

複式洋房

點解無人答我既..囧

洋房

用過lancome, 好lup, 唔適合我用.

我上年11月就轉用skii, 覺得皮膚有改善, 今年內都會繼續用 你可以試下d牌子ge
sample先, 如果好用先轉lor...

複式洋房

我聽人講話skii用完唔用會爛面,我唔敢試...
同埋好似唔岩我呢個年紀用...所以好煩

原文章由 mayuenyuen 於 08-9-5 16:28 發表
用過lancome, 好lup, 唔適合我用.

我上年11月就轉用skii, 覺得皮膚有改善, 今年內都會繼續用 你可以試下d牌子ge
sample先, 如果好用先轉lor...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

cle de peau-(shseido旗下的)
cosme decorte-moisture liposome
cosme decorte-美白乳液,係爽膚水前用,作為軟化skin,用左一排,真係feel有透明感左

別墅

i use skin ceutical, feeling good to my skin..

大宅

我用MISSHA...平靚正,去親韓國,或有FD去,一定勁入貨...MASK就買SKINFOOD...總之咩都係韓國...HEHE

大宅

lancome 唔好, 我用緊 shiseido + estee lauder, 我覺得幾好用喎, 不過我唔係4x歲, 我買個時都有問過, 係唔係適合成熟d用, sales 都話佢地有幾條 line, 適合唔同既人, 佢d皇牌最好用

大宅

Neostrata & Exuviance, both good

複式洋房

我想用cosme decorte架...不過上次去沙田又搵唔到個counter...我見佢新出果條line好似好正咁

原文章由 sandy1425 於 08-9-6 17:14 發表
cle de peau-(shseido旗下的)
cosme decorte-moisture liposome
cosme decorte-美白乳液,係爽膚水前用,作為軟化skin,用左一排,真係feel有透明感左

複式洋房

我成日睇d討論區話estee lauder岩4x歲人用...所以我唔敢試囉~

原文章由 ballball411 於 08-9-7 00:07 發表
lancome 唔好, 我用緊 shiseido + estee lauder, 我覺得幾好用喎, 不過我唔係4x歲, 我買個時都有問過, 係唔係適合成熟d用, sales 都話佢地有幾條 line, 適合唔同既人, 佢d皇牌最好用 ...

複式洋房

係咩牌子黎架...唔識既?

原文章由 妹妹媽 於 08-9-7 13:25 發表
Neostrata & Exuviance, both good

複式洋房

missha我上次去佢地舖頭試過....渣完好似無乜料到咁...同埋好搞笑就係我每次入去...見到d sale...我都懷疑佢地d 產品work唔work...個個都爛面既....囧

原文章由 sunggie 於 08-9-6 23:11 發表
我用MISSHA...平靚正,去親韓國,或有FD去,一定勁入貨...MASK就買SKINFOOD...總之咩都係韓國...HEHE

複式洋房

呢個又係咩牌子?

原文章由 Wongkutkut 於 08-9-6 18:01 發表
i use skin ceutical, feeling good to my skin..

大宅

我用緊Sothys 同 Decleor, 用過專櫃品牌(eg. Estee Lauder, Lancome, Chanel) 唔o岩用, 都係美容院品牌o岩我多 d.....

別墅

原文章由 tulipsodas 於 08-9-7 15:29 發表
我用緊Sothys 同 Decleor, 用過專櫃品牌(eg. Estee Lauder, Lancome, Chanel) 唔o岩用, 都係美容院品牌o岩我多 d.....

我同你一樣 :)

依家都係用緊美容院既brand 'kandesn' 超正 以後都唔會轉~~
又可以去暗粒, 又可以美白~~

[ 本文章最後由 bubu_bubu 於 08-9-7 18:31 編輯 ]

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

我都係用美容院牌子"GUINOT"維健美,特別是面膜超正,用後皮膚明顯有改善,用左好多年都冇想過轉.

複式洋房

我用緊MIA SASHA (CNI)既洗面同爽膚水; 精華素用MENARD既CONCENTRATE WHITE 同靈芝精華; DAY CREAM用MENARD, NIGHT LOTION 用SHISEIDO REVITAL WHITENING; 眼用JABUSHE, 面膜最愛'我的美麗日記'

大宅

原文章由 surewin 於 08-9-7 18:17 發表
我都係用美容院牌子"GUINOT"維健美,特別是面膜超正,用後皮膚明顯有改善,用左好多年都冇想過轉.

睇雜誌話 li 隻牌子的mask好正,但除美容院外,其他地方有得買?

首頁

尾頁

跳至