美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆 #1 suisui 的文章

大宅

回覆 #2 suisui 的文章

suisui:
derma-rx 去黑頭tonic how much ?
work 唔work呀?
因我個鼻勁多黑頭!
del

複式洋房

你果d全部係邊買架?又係美容院牌子?

原文章由 suisui 於 08-9-7 22:40 發表
我用derma-rx 去黑頭tonic, skinceuticals 精華素, jabushe 眼霜和面霜, sofina防晒霜, vamont美白面膜.

大宅

我用valmont 美白面膜,purifying pack ,
renewing pack & regenera I,
valmont o既 products 真的好用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我用nu skin, 感覺唔太立

大宅

原文章由 carmenlook 於 08-9-8 18:00 發表
我用valmont 美白面膜,purifying pack ,
renewing pack & regenera I,
valmont o既 products 真的好用

valmont 都幾好用, 不過好貴~~~~

男爵府

CLINIQUE......

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我同我家姐都用緊美容院牌子Lagny的精華素, 好正!
因為姨甥女可以直接幫代理訂貨, 所以覺得好抵用.

洋房

CDP - DAY, NIGHT CREAM
Avene-soothing moisture mask, toner
Decleor-cleanser
Sulwahsoo- eye cream

複式洋房

我用過保濕果d...用完好似無用過咁~

原文章由 fungfungmami 於 08-9-9 00:47 發表

大宅

原文章由 Wongkutkut 於 08-9-6 18:01 發表
i use skin ceutical, feeling good to my skin..

me2
除左洗面用comvita蜜糖梘之外, 其他野全部係SkinC
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

大宅

原文章由 morifu 於 08-9-7 15:07 發表
呢個又係咩牌子?

呢個係醫學美容品牌
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

複式洋房

我都係用Clinique, 除左洗面(阿原肥皂)同落妝(Ipsa)
之外, 所有都係用Clinique...so far so good 呀, 感覺
都幾好...

不過落妝都就黎用完, 有無好介紹?
mask我就係買彩豐行果d, 其實得唔得? 我覺得都ok...
不過想睇吓有無再work d...

同埋我想問做peeling最好幾耐做1次, 我同開果隻(Clinique total
turnaround 15min facial) 就suggest once per week, 但
我想d skin 有光澤d, twice per week得唔得呢?

原文章由 fungfungmami 於 08-9-9 00:47 發表

複式洋房

ISPA果隻幾好!Refiner Tone Up Cream Clay -discontinue
佢按摩完之後敷係面5-10分鐘...洗完好乾淨好滑~

Cleansing Smooth Foam之前我買 果時佢送左d sample俾我...用完塊面好軟綿綿~

原文章由 csy_heidi 於 08-9-10 11:32 發表
我都係用Clinique, 除左洗面(阿原肥皂)同落妝(Ipsa)
之外, 所有都係用Clinique...so far so good 呀, 感覺
都幾好...

不過落妝都就黎用完, 有無好介紹?
mask我就係買彩豐行果d, 其實得唔得? 我覺得都ok...
不過想睇 ...

複式洋房

hi morifu,

你講IPSA果隻係咪卸妝黎架?

原文章由 morifu 於 08-9-10 16:23 發表
ISPA果隻幾好!Refiner Tone Up Cream Clay -discontinue
佢按摩完之後敷係面5-10分鐘...洗完好乾淨好滑~

Cleansing Smooth Foam之前我買 果時佢送左d sample俾我...用完塊面好軟綿綿~

...

複式洋房

應該係潔面泥~不過你按摩完可以敷係面度做面摸囉~
洗面膏都應該唔係邱妝...
原文章由 csy_heidi 於 08-9-11 11:59 發表
hi morifu,

你講IPSA果隻係咪卸妝黎架?

複式洋房

oh...即係類似clay mask果d...係呀, 我知clay mask可以
深層清潔, 等我用完而家果支試吓先...我覺得IPSA都唔錯...

原文章由 morifu 於 08-9-11 14:30 發表
應該係潔面泥~不過你按摩完可以敷係面度做面摸囉~
洗面膏都應該唔係邱妝...

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Hi

我用SUISSE PROGRAMME 好掂, 它有活細胞作用, 可今毛孔細緻, 皮膚有彈性, 如你是敏感它可改善

複式洋房

係呀...我覺得ipsa都唔錯...佢有支Metabolizer EX幾好...我用緊r2...佢有18種唔同膚質既..之後佢送左好多sample俾我用...果d aqau water都好用...用左d暗瘡第二日都謝晒~
我想試下佢果d on the park...不過無聽過人用...所以唔敢試...驚唔岩用...
我係she.com見過d人話用on the park既爽膚水沫得好乾淨~

原文章由 csy_heidi 於 08-9-11 15:09 發表
oh...即係類似clay mask果d...係呀, 我知clay mask可以
深層清潔, 等我用完而家果支試吓先...我覺得IPSA都唔錯...

首頁

尾頁

跳至