自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

邊度有平澳門套票買?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

之前見有人話明星

大宅

回覆:Aidenc 的帖子

俾你參考下,我12月23日係明星訂12月30日,當時已經冇乜選擇,一晚holiday in 加兩個人來回船飛1800蚊,我諗如果早D訂可能會平D!

wcpcelia    發表於 16-1-5 13:59
Pekklesiu

子爵府

回覆:澳門套票

個人覺得ctrip book酒店平

自己再買船票(金光微信有時平少少)

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我訂開搵房2

子爵府

畀面勳章

唔該哂!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

引用:個人覺得ctrip+book酒店平自己再買船票(金

原帖由 chanpeimui 於 16-01-05 發表

上次雙11夜晚經Ctrip訂,因為check過比經官網訂平佰幾,即時過數了,亦收了它們confirmed收了錢的email,但到了第二日,一個電話來話無晒房,但比多些錢就會有返。

我唔同意,而負責人亦只懂說普通話,之後它們直接退返收咗我的錢就當了咗件事,仲好唔負責任咁説幫我唔到。而雙11完了後,官網的價錢亦貴了,所以我從此永不再用Ctrip呢個大陸網去訂嘢,早知一早比多少少去官網訂咗算數。

子爵府

引用:個人覺得ctrip book酒店平自己再買船票(金

原帖由 chanpeimui 於 16-01-05 發表

Unionpay card 20% off

大宅

回覆:Aidenc 的帖子

想住邊間,直接上酒店網訂

大宅

搵房2

首頁

尾頁

跳至