親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問住銀座去各地點方便嗎?

成田機場來回
廸士尼
台場
新宿

男爵府

好媽媽勳章

引用:請問住銀座去各地點方便嗎?成田機場來回廸

原帖由 yuyu.c 於 16-01-08 發表

成田機場來回
銀座不在山手線,始終有点不方便。如想住此範圍,我會考慮汐留或新橋

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-01-08+發表請問

原帖由 HuiTung 於 16-01-08 發表
銀座不在山手線,始終有点不方便。如想住此範圍,我會考慮汐留或新橋
thank you!咁唔考慮住尼度。

男爵府

成田機場來回
新橋唔錯,真係方便,尤其去台場,築地,銀座呢D地方。去Disney 都ok

大宅

回覆:brima 的帖子

請問新橋東京第一酒店地點、環境等好嗎?我見價錢唔太貴

男爵府

引用:請問新橋東京第一酒店地點、環境等好嗎?我

原帖由 autoto 於 16-01-10 發表
請問新橋東京第一酒店地點、環境等好嗎?我見價錢唔太貴
第一離新橋JR 4-5分鐘,有limousine 直達。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-01-08+發表請問

原帖由 brima 於 16-01-08 發表
新橋唔錯,真係方便,尤其去台場,築地,銀座呢D地方。去Disney 都ok
新橋夜晚多嘢食嗎?

複式洋房

回覆:東京銀座住宿

不如住東京站?去邊都方便,Narita Express 只需一個鈡,Disney 都係幾個站,我黎緊住Tokyo station Hotel, Metropolitan Hotel Marunouchi 都唔錯

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 brima 於 16-01-08 發表新橋

原帖由 yuyu.c 於 16-01-10 發表
新橋夜晚多嘢食嗎?
新橋夜晚好旺的,有很多食店同商店,晚上街上會有d男人企响度,但不會打擾人的

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

男爵府

好媽媽勳章

引用:不如住東京站?去邊都方便,Narita Express

原帖由 tsejoyce626 於 16-01-10 發表
不如住東京站?去邊都方便,Narita Express 只需一個鈡,Disney 都係幾個站,我黎緊住Tokyo station Hotel, ...
東京站都方便,但因為是大站,同新宿一樣,有點入了迷宮咁,要花點時間移動。

男爵府

而且我覺得東京站真係近站選擇唔多,好多要行10分鐘以上,新橋又近銀座,好多酒店距離車站5分鐘內

男爵府

成田機場來回
我揀左新宿,我會去池袋、上野、涉谷、原宿、台場、迪士尼、箱根

侯爵府

原帖由 idaidang 於 16-01-10 發表
我揀左新宿,我會去池袋、上野、涉谷、原宿、台場、迪士尼、箱根
我剛去完回來了,好掛住日本呀。

水晶宮

原帖由 idaidang 於 16-01-10 發表
之前見有間想住既新酒店係銀座,佢又比我兩大兩小住Twins room先考慮。

依家應該都揀返新宿。

大宅

回覆:brima 的帖子

Limousine 來回機場?時間和價錢問酒店?

大宅

回覆:tsejoyce626 的帖子

我都想住東京站,但過年時間full哂。頭幾晚住新宿,之後想去新橋住下,順便去築地台場,銀座酒店太貴。有無Jm住過東京第一?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我訂左京王

大宅

引用:Quote:原帖由+idaidang+於+16-01-10+發表我

原帖由 yuyu.c 於 16-01-10 發表
之前見有間想住既新酒店係銀座,佢又比我兩大兩小住Twins room先考慮。

依家應該都揀返新宿。
係咪millennium mitsui gargen?

大宅

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-01-10+發表之前

原帖由 chaichai28 於 16-01-10 發表
係咪millennium mitsui gargen?
打錯,係garden

男爵府

引用:Limousine+來回機場?時間和價錢問酒店? +

原帖由 autoto 於 16-01-10 發表
Limousine 來回機場?時間和價錢問酒店?
Limousine bus 官網有,問酒店亦可以

首頁

尾頁

跳至