自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

無用, 我老公既見解好 "特別"

我同佢十幾年, 都攪唔掂佢... 無用...

原文章由 2bzmummy 於 08-9-7 16:01 發表

Ronica

快 D 將佢係深淵中拉番出黎 .....

不過民賤 x 既鐵票都大部份都係唔識上網既老人家,我地呢度幾聲勢浩大都無用 。。。。 落去投票都聽到 D 阿婆話投左俾流胱華 .... :igiv ...

侯爵府

無錯...投白票都要投!!

唔好比佢地以為我地好滿意佢地既施政!!!

唔出黎投票只會比佢地覺得我地好滿意現狀!!!

投白票都要投!!

原文章由 KITKITDaddy 於 08-9-7 16:02 發表

只有呢個黨先會做埋呢d變相舞弊的技倆, 沒辦法...正苦默許佢地o甘樣做

所以真係一票都不能少.....請各位bk daddy & mami 同未投票的親戚朋友講, 出黎投票支持泛民, 一旦泛民今次選 ...

伯爵府

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-7 16:05 發表
無用, 我老公既見解好 "特別"

我同佢十幾年, 都攪唔掂佢... 無用...

咁好在佢無要您陪佢沉淪囉 .....

侯爵府

傻啦... 我地政見獨立嫁麻...

原文章由 2bzmummy 於 08-9-7 16:12 發表

咁好在佢無要您陪佢沉淪囉 .....

男爵府

剛才去投票, 親眼見到呢一幕...........

一個大約8x歲嘅婆婆, 比2個中年男人扶著去投票站,
我剛好行過婆婆身邊, 聽到其中一個中年男人同婆婆講,
"5號, 投比5號", 再三叮囑婆婆投比5號

xx聯

侯爵府

你唔炳佢!!!

我一定會出聲嫁

原文章由 winwin323 於 08-9-7 16:16 發表
剛才去投票, 親眼見到呢一幕...........

一個大約8x歲嘅婆婆, 比2個中年男人扶著去投票站,
我剛好行過婆婆身邊, 聽到其中一個中年男人同婆婆講,
"5號, 投比5號", 再三叮囑婆婆投比5號

xx聯 ...

大宅

我同老公都投完票,我地仲同調查人員講,投左民X聯!個調查員問我地why,我話好滿意佢地既地區工作,哈哈。

佢地有錢,係全港三分一個票站做調查,想早d知結果,資料用黎配票,咁唔公道,我點會幫佢手俾資料佢地呀.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/631377/c4e.jpg[/img]

侯爵府

我地投完票。。。有人走埋黎做調查(唔係hku嫁), 我c6真係講真話, 好大聲仲要笑住口咁答佢。。 我投左聞賤聯。。。 原因係支持呢個政黨, YEAH! (真係有YEAH)

跟住。。。 個調查員無記低c6講既野。。。 仲用好懷疑既眼光望住c6。。。

個調查員可能覺得我c6玩野。。。 

不過都好。。。咪等聞賤聯攞少個料。。。

原文章由 ingerha 於 08-9-7 16:17 發表
我同老公都投完票,我地仲同調查人員講,投左民X聯!個調查員問我地why,我話好滿意佢地既地區工作,哈哈。

佢地有錢,係全港三分一個票站做調查,想早d知結果,資料用黎配票,咁唔公道,我點會幫佢手俾資料佢地呀. ...

伯爵府

原文章由 ingerha 於 08-9-7 16:17 發表

佢地有錢,係全港三分一個票站做調查,想早d知結果,資料用黎配票,咁唔公道,我點會幫佢手俾資料佢地呀. ...

叻女,不過我選擇唔回應,唔想小朋友話我講大話 ....

大宅

原文章由 2bzmummy 於 08-9-7 16:19 發表

Yes, 2bzmummy,咁又係,你啱既。唉,我都唔想,但見到佢地咁做,真係好激氣!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/631377/c4e.jpg[/img]

侯爵府

我仲叻呀... 我答佢, 你唔係HKU既, 我唔會答...

原文章由 2bzmummy 於 08-9-7 16:19 發表

珍珠宮

原文章由 RonicaKwok 於 08-9-7 16:24 發表
我仲叻呀... 我答佢, 你唔係HKU既, 我唔會答...

原來唔止我一個人咁做

子爵府

畀面勳章

原文章由 sandylaw 於 08-9-7 11:39 發表

我屋企既老人家話,邊個投民x聯就同佢脫離關係

子爵府

畀面勳章

我媽咪, 老公同我都投咗比泛民lu, hehe

翡翠宮

我同你一樣都係選擇唔回應

大宅

我同我囡解釋左, 呢D叫善意謊言.

希望佢收到.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

口頭上支持
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

伯爵府

sorry.. i'm stupid
what is 泛民??

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至