跳至

首頁

尾頁

別墅

我bb將於10月25日去studio123影靚靚, 唔知有冇BB已經影咗呢, 可以分享吓嗎?

珍珠宮

原文章由 losasa 於 08-9-8 13:54 發表
我bb將於10月25日去studio123影靚靚, 唔知有冇BB已經影咗呢, 可以分享吓嗎?

hi, losasa,

你自拍d相都好靚呀 .

別墅

我都book佐...係紅磡studio 123....10月9號呀

別墅

回覆 #2 mianyang_99 的文章

To : mianyang_99

thanks, 我好難先選到post在hellob的相片, 由bebe出世到現在, 我已經幫佢影咗3千幾張相, 但當中都係得一千多張可以見吓人...

洋房

我都約左9月17日,YUEN LONG,朋友影完話好

複式洋房

我都約咗10月4日, 元朗, 之前睇過都唔錯, 而且勝在不貴。

大宅

Hi, my bb took pics in studio 123 last sat. The pics are nice. Totally I paid 688 for about 130 pics with 4 styles. however I forgot to register at the thread posted on the club of Jan 08 or I could get one more style.

The staff is nice as they waited for my son to sleep for an hr in the studio at the middle of the shooting

大宅

八月中影完~ 一般Okay啦~d衫太"梅"& Overszie:;pppp: ....我不會再去! $688 (122 photots) Hunghom Branch....d staff 不夠 professional (可能價錢太平啦)!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我在11月初才去影,因為無位呀...
之前朋友影過,都幾靚架...

別墅

我都覺得麻麻, 同我影相嗰個哥哥好唔PRO, 我個女影相嘅時候得6個月,好驚, 所以成日喊, 我覺得好正常啫, 但佢地就覺得好煩.........D相一D都唔靚~~

大宅

我都係11月影, D friend 介紹, 佢D 相都ok wow. 但聽到你哋咁講, 有D 擔心tim.

大宅

我今個月映左(紅磡),D相OK喎。而且有一個姐姐引bb笑既!我都加錢要晒D相。我覺得最緊要bb影之前狀態好D,俾佢訓夠先影,bb就會影得開心,D相就靚架啦!

男爵府

畀面勳章

我都覺得ok, 我都有要晒d相  

大宅

原文章由 Zita-ma 於 08-9-18 10:20 發表
我都覺得ok, 我都有要晒d相  

可唔可以send俾我睇下呀,我都想影呢間

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想問下你地個package加幾多錢可以要晒d相?大約共有多少幅呢?
可否分享下拍照時要注意之地方呀...
因為好似呢間d評語好壞參半...
謝謝你們

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至