自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

冒美國網站, 其實是大陸貨淘寶都不如
貨不對版,尺碼是有錯!

侯爵府

邊間?
開名~~

大宅

我15-12-2015訂咗2件褸,到尋日都未SHIP出O黎,
我尋日已經要求CANCEL ORDER + REFUND,
之後佢o地即做,話1個星期內入數俾我﹗

大宅

alienalice 發表於 16-1-12 10:35
邊間?
開名~~

個款唔對, 全是国內兵貨品! PhotoGrid_1452565950909.JPEG
My Order

Item Info

[p=20, null, left]Turn Down Collar Simple Loose Solid ShirtItem ID: 0B0253032ZD
Color:Deep Blue
Size:US 6

[p=20, null, left]Solid Grey Mini Dress Beading Sweatershirt Overlay 2 PiecesItem ID: 0B0253108G7
Color:Grey
Size:US 8

[p=20, null, left]Plus Size Sequins Flowers Black SweatershirtItem ID: 0B0253050HE
Color:Black

[p=20, null, left]Plus Size 2Pcs Loose Sweatshirt Stretchy Slim LeggingsItem ID: 0PV253160XU
Color:Rose

[p=20, null, left]Long Sleeve Wide Fit Floral Pattern TopItem ID: 04W2530440C
Color:Red

Collarless High Low Hem Denim Shirt With SashItem ID: 0ZB253032YA

wcpcelia    發表於 16-1-12 10:46
alienalice    發表於 16-1-12 10:42

大宅

connie_cheng 發表於 16-1-12 10:38
我15-12-2015訂咗2件褸,到尋日都未SHIP出O黎,
我尋日已經要求CANCEL ORDER + REFUND,
之後佢o地即做,話 ...

我28/12
追了好幾次,今早收貨!
你退到錢就最好!

大宅

nail2015 發表於 16-1-12 10:41
我28/12
追了好幾次,今早收貨!
你退到錢就最好!
d 貨質量+尺碼ok嘛﹖我15/12訂反而都未ship出o黎,好奇怪...

大宅

connie_cheng 發表於 16-1-12 10:49
d 貨質量+尺碼ok嘛﹖我15/12訂反而都未ship出o黎,好奇怪...

Connie,堅持退$,質量十分溥, very 渣
以下是速遞包裝和 Label 都係就咁地 放入衫面

子爵府

好媽媽勳章

回覆:nail2015 的帖子

大宅

hea到咁,我好彩尋日嬲得濟,要求退銀...

男爵府

回覆 nail2015 的帖子

第二SET裙, 上年FB有人賣, 跟本就係淘寶貨啦.仲要無咁貴TIM

wcpcelia    發表於 16-1-12 12:11

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我有上佢個網睇過,但覺得啲款好淘寶,所以冇幫襯到

琥珀宮

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

外國網買都會甘差?

複式洋房

回覆:網上購買衫 中伏了JollyChic.com

我也差點中伏,偶然發現有淘寶見過既款才冇買

子爵府

ms.coffee 發表於 16-1-12 11:40
外國網買都會甘差?
間公司係杭州
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

FB同埋呢度都有人話過你地講D問題,
你地應該信下人囉...
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

大宅

踩玻璃朋友 發表於 16-1-12 13:58
FB同埋呢度都有人話過你地講D問題,
你地應該信下人囉...

如果我看到這樣差和問題的post,我一定唔會中招!

大宅

回覆:網上購買衫 中伏了JollyChic.com

前幾日第一次上呢個網站,見咁平都想買,但睇睇下啲款淘寶都有,仲要個貨倉喺大陸,咁肯定係淘寶貨了

子爵府

nail2015 發表於 16-1-12 18:52
如果我看到這樣差和問題的post,我一定唔會中招!
其實係可退貨同取消訂單,不過要自己比運費.
取消訂單都無難度,
上次遲得滯係佢主動同我講話退返錢比我.
FB度大把歐美鬼婆已經一樣投訴佢地質地差, 遲發貨同SIZE唔岩.
真係試過一次怕怕.

子爵府

milkfaegan 發表於 16-1-12 20:08
前幾日第一次上呢個網站,見咁平都想買,但睇睇下啲款淘寶都有,仲要個貨倉喺大陸,咁肯定係淘寶貨了

...
應該係賣比鬼婆好賺D, 所以係FB做埋生意.

首頁

尾頁

跳至