跳至

首頁

尾頁

民房

我既首選係馬主. 其他未排到, 要再諗諗.

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 hellokm 於 08-9-25 19:54 發表
我前後已經去過兩次
不過由其他家長得知呢間學校對附頑皮同好動的小朋友有一手
如果你個小朋友比較好動應該可以考慮一下

請問你係講邊間小學?

大宅

好媽媽勳章

唔係對好動的小朋友有一手, 有甘既諗法可能係因為佢地比起其它學校有心愛 d, 對所有小朋友都一視同人, 唔會對某一類人採取放棄態度, 其實佢地派位一 d 都唔差, 只係校長冇公開甘大事宣揚

原文章由 hellokm 於 08-9-25 19:54 發表
我前後已經去過兩次
不過由其他家長得知呢間學校對附頑皮同好動的小朋友有一手
如果你個小朋友比較好動應該可以考慮一下

大宅

原文章由 Vanessa_mum 於 08-9-16 10:09 發表
Hi yhk329,

我上個禮拜六去咗靈糧簡介會, 佢哋做得好成功喎.

我最欣賞佢哋表演的英文話劇Grey Kitten, 很精彩及各成員都表演到很稱職, 尤其是Grey Kitten, 佢望上去只係8歲度, 但係啲英文及演技勁好, 而教導的老 ...

係, 個英文話劇好精彩, 好好睇

大宅

原文章由 heilok 於 08-9-18 12:41 發表
我兩個姨甥女都先後升蘇浙,應該都唔差,是嗎?
我在sat後都決定報靈糧,不是因為話劇或示範教學.
我最鍾意是小食部嬸嬸和已畢業的姐姐:)

當日很熱,我和仔仔去小食報買東西,我由得他自己揀,自己和嬸嬸說.但他是很害羞的 ...

我參觀完離開前都有同囡囡去小食部買東西, 個嬸嬸好好笑容, 感覺好Nice :lol:
我自己周圍參觀, 遇到外籍老師傾左一陣, 佢都話係度讀靈糧的小朋友返學返得好開心, 好enjoy學習:)
我地去到視藝室, 見到有個老師及幾個學生係度, 老師邀請我地入去參觀同講解, 仲主動教及幫助我囡用卡紙做左一頂帽添
我對呢所小學的印象都好好!!

首頁

尾頁

跳至