親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:星加坡包車,Jason, Louis定阿寶好

唔該有冇JM可以PM Louis Sean 同Jason contact 給我?謝謝

大宅

熱血勳章

引用:剛用完+Louis+Goh+,很好,回覆快,有禮貌

原帖由 ava@yu 於 16-02-16 發表
剛用完 Louis Goh ,很好,回覆快,有禮貌,司機準時及懂廣東話。之前都問過sean ,因夾唔到時間,所以無boo ...
我都會去, 可否pm 我Louis 嘅資料,麻煩哂

男爵府

引用:剛用完 Louis Goh ,很好,回覆快,有禮貌

原帖由 ava@yu 於 16-02-16 發表
剛用完 Louis Goh ,很好,回覆快,有禮貌,司機準時及懂廣東話。之前都問過sean ,因夾唔到時間,所以無boo ...
可否给我Louis Goh 的聯絡方法,因見到你post話司機懂廣東話,因自己英文麻麻。Thanks

別墅

請問有無jm可以pm 阿寶,Jason,Sean & Louis既資料比我呀? thanks a lot!

大宅

請問可以pm包車司機的資料比我嗎?

大宅

Pls pm all three contact to me thx

大宅

引用:Louis好好,我上年用過準時同有交帶.

原帖由 雪天使宝贝 於 16-01-18 發表
Louis好好,我上年用過準時同有交帶.
請問,點算確認。會email confirm 定whatapp 講,“確認”。
因我比了時間,日期,佢答。早晨,好。之後兩日都冇答。
即是confirm左未?

男爵府

請問有無 jm 可以 pm 阿寶/Jason/Sean/Louis 的資料俾我? thanks a lot.

大宅

請問有無jm可以pm 阿寶的資料俾我? thanks a lot.

大宅

引用:我3月頭去,搵咗Louis,+佢都覆得好快同唔貴

原帖由 jessiechen 於 16-01-18 發表
我3月頭去,搵咗Louis, 佢都覆得好快同唔貴,來回160
可否pm Louis資料給我。
謝謝。

別墅

可給我司機的聯絡方法嗎?謝謝

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 版面充斥 pm 或 email 等相關字句,違反基本版規第一條,現關閉本文

首頁

尾頁

跳至