自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

恭喜哂呀!!!
祝中秋佳節人月團圓!!!
但願吾兒愚且魯, 無憂無患到公卿! :-P

男爵府

恭喜晒!!!

子爵府

恭喜哂呀!!!
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 cylchris717 於 08-9-14 08:31 發表
多謝甘多位媽媽, 好感激你地呀....
剛剛呀哥打電話來, 已找到佢啦~~~

中秋咁多唔好消息,總算你都有個令人開心消息出來,睇來呢間老人院保安就係麻麻,其實你爸爸可唔可以請個印傭揍佢呀?

大約4年前大家都應該冇印象啦,我個朋友媽媽都係老人痴呆,佢地幾姊妹嫁左去外國廿幾年,香港只有媽媽一個,果邊一直唔批佢亞媽去,所以一直係老人院,仲係病理院來,但竟然都走失過幾次,講明病理就多數鎖門架,但就成日d家屬去探完,員工冇即時鎖門,果次佢亞媽又行左出街,仲要係唔知幾時出左去.

咁失蹤左第二日先有人打過美國比我朋友,第4日搵到佢亞媽已經餓死左係橫巷,單野告到而家都仲未攪得掂.

而家我有個aunt個老人痴呆症來得好快,前後兩年咋就咩都唔識做,連食都唔識,行都行唔到,冇護理院收,都唯有請個印傭比多d人工law.

<br><br>

禁止訪問

伯爵府

搵返就好啦!

首頁

尾頁

跳至