懷孕前後

跳至

首頁
45678...18

尾頁

男爵府

原文章由 Hoining 於 9/23/08 14:04 發表

多人睇係因為佢平咋...我生2仔時都睇過佢...佢令我要入e院 做咗個全身麻醉嘅'小手術', 我嬲到c ...到再生細仔時我睇番個女e生, 感覺完全吾同...人地真係好pro, 我都係政府生, but她仍然好細心, ...

真係無錯,佢真係一d都唔pro,佢衰過d岩岩出黎做既新仔

大宅

希望佢早日比人除牌冇得做醫生!!!

洋房

慘啦!我已經BOOK了他12月幫我開刀添。錢都交埋啦!點算!!好驚啊!!

水晶宮

原文章由 linggong 於 08-9-24 10:56 發表
慘啦!我已經BOOK了他12月幫我開刀添。錢都交埋啦!點算!!好驚啊!!

he is really bad ga
think think with you husband la

大宅

我05年有左3個月O個時, 經朋友介紹睇佢, 因為一來有人試過而且價錢唔貴,就O念住試下, 我第一次睇都係要比佢摸胸都覺得奇,因為我之前試左頭3個月係睇第二個男醫生,佢都冇試過駭查胸,只係照肚,因為我唔想去太遠(香港區),價錢又貴成1000一次,所以轉睇鄧醫生, 我都覺得佢D姑娘態度極差,醫生又唔係好NICE,不過見朋友都搵佢開刀,浸會姑娘又讚佢,就試下, 最後因為我過左預產期,佢叩我開刀,因為催生可能唔WORK都係開刀,不如一早決手定唔會辛苦完都係要開刀,咁咪選左開刀. 好可惜, 人人都話佢手勢好, 我就唔覺啦, 我開完刀,第一下落床最痛,之後都有少少痛,大約二星期左右啦,最慘係傷口唔靚,有少少突出嚟唔平,有時摸到都唔好後悔比錢又要受氣,仲有疤痕.佢係醫院同個D姑娘傾談D個態度係非常好同診所係兩個樣,可以叩佢做變面表演都得.

而家有左第二個,我決定係政府生, 政府醫生叫我問番之前醫生寫封信,講明內邊傷口係點, 我打去叫鄧醫生寫,姑娘話OK 冇問題, 我咪第二日先去攞,點知要我等左一個個鐘都未有, 我咪同姑娘講LOR, 你又話昨天OK,今日又要等醫生寫, 我同佢嘈左一陣,宜家唔係睇醫生都要等,最後等左1個鐘15分,仲要比封信政府醫生,佢話個封信冇講原因點降要開刀, 你話鄧醫生有幾PRO呀, 我唔會叫人去睇LOR, 平都係咁講, 我今次寧願比多1-200百元比其他私家醫生做CHECKING好過.

希望各位SISTER真係考慮清楚先好搵呢個冇良鄧大醫生.
宜家O念起佢個死樣都想嘔呀.

YY

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 yy媽 於 08-9-24 15:14 發表
我05年有左3個月O個時, 經朋友介紹睇佢, 因為一來有人試過而且價錢唔貴,就O念住試下, 我第一次睇都係要比佢摸胸都覺得奇,因為我之前試左頭3個月係睇第二個男醫生,佢都冇試過駭查胸,只係照肚,因為我唔想去太遠(香港區 ...

佢個樣微絲細眼,成日陰陰嘴笑,都幾咸樣,
諗起比呢條死老阬"cheak"過胸真係隔夜飯都嘔埋.

別墅

我都叫自己唔好諗, 真係諗返起都想嘔~~~~

我仲慘, 比佢割完個胸, 要割既割唔到不特止, 仲有條"巴行"o向度
佢手勢不知幾差, 成大條o向度好覺眼......
My Love, My Soul mate~~

男爵府

我要幫手推一推呀, 等多d 姊妹唔好
領o野呀!

原文章由 mythseason 於 08-9-24 16:45 發表

我都叫自己唔好諗, 真係諗返起都想嘔~~~~

我仲慘, 比佢割完個胸, 要割既割唔到不特止, 仲有條"巴行"o向度
佢手勢不知幾差, 成大條o向度好覺眼...... ...

3.91kgs - 出世

水晶宮

yes, agree
my friend told me before , ask me tell all my firend I know
even man, because they can tell their wife or girl friend to be careful this bad doctor
really hope this topic continue and contiue
( I mean let more people know him )

男爵府

各位想光顧佢既人真係要諗清楚,比人咸左無仇報,所謂既姑娘唔會幫你,仲會話你多餘tim!自己諗下啦

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

請把這位不知所謂的Dr行為發揚光大

大宅

好媽媽勳章

有時老一輩都未必知係性騷擾,以為檢查係咁,咁咪助長左呢d咸濕佬搏懵囉....

原文章由 香香 於 08-9-25 11:13 發表
我上次都睇過!! 有係有d老一輩既人介紹話好.

我有係婦科病. 佢就同我check個胸!! 好快咁. 我入去準備. 出面已有人問診. 因為佢有兩間房. 好求其咁. 同埋問佢既問題. 答案好唔專業咁.

後來我又係check番佢個名. ...
仔仔在3/6/09出世喇...

facebook:www.facebook.com/candyliu1218

大宅

好賤格

男爵府

收有幾平呀? 佢收幾$診金呀?

大宅

真係好過份

水晶宮

原文章由 jadepearl 於 08-9-25 12:03 發表
請把這位不知所謂的Dr行為發揚光大

agree
c PK doctor

禁止訪問

男爵府

我2年多前睇仁安的婦產科主管余醫生都係$400渣麻! 都唔知幾好呀! 呢個賤醫生都唔係咁平姐!

男爵府

原文章由 香香 於 9/25/08 17:13 發表
一般咁囉. 年幾前!! 400蚊到. 咁上下!!

收幾平都無用啦,而家係要比錢人抽自己水亞,仲要排住隊咁去,諗起都想嘔

首頁
45678...18

尾頁

跳至