懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:** 婦科醫生黑名單 **

好得人驚

大宅

有沒有好名單...細心..講解詳細...收費平

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

就算有姑娘在場,但問題係有無需要檢查胸部先?我二胎產檢一男一女都無搞過我上面,所以如果心理上唔舒服真係可以去報警投訴,唔好再益佢

我自己都有個中環女醫生要列黑名單,叫王X倫,佢知道我唔會搵佢接生,開價嘜都貴,態度又唔好,似唔休做甘,去親起碼等二粒鐘,入去照5分鐘就出來,有次我係作小產,佢都唔肯比病假紙我休息,好彩阿B福大命大咋

男爵府

引用:中環黃xx小x檢查要渣胸、練乳頭、用完一輪

原帖由 melomame 於 12-07-19 發表
中環黃xx
小x檢查要渣胸、練乳頭、用完一輪鴨咀鋏、忽然用手指潦我陰蒂
曾報警,可惜姑娘在塲
呢個係邊個?

男爵府

引用:以我記憶,我陀仔時的私家醫生,完全冇檢查

原帖由 ellako99 於 11-10-29 發表
以我記憶,我陀仔時的私家醫生,完全冇檢查過胸部,我老公也可以陪我入去照超聲波

...
我陀仔時系私家公立2邊睇,私家生。
記得每次見私家醫生,都有姑娘在場,老公都可以陪產檢,亦無檢查過胸部(反而公立有女醫生檢查過), 但最後2次檢查有check過宮頸(當然要除埋under), 一次check够唔够位順產,一次check宮頸够唔够成熟。無論檢查定生仔老公都可以陪住我。

希望可以比各位準媽媽參考下。

大宅

引用:各位,+有冇新既黑名單加???+因為我搵緊醫生

原帖由 yuiyee 於 13-05-10 發表
各位, 有冇新既黑名單加??? 因為我搵緊醫生, 希望唔好搵個有問題, 靠大家報報料!!! THANKS! ...

我之前都收過幾個jm的pm有關她們不快經驗。

複式洋房

回覆:心急媽媽xxx 的帖子

!!!!

別墅

引用:我之前係呢度睇有人介紹旺中黃x銧醫生照結

原帖由 siucaca 於 11-10-29 發表
我之前係呢度睇有人介紹旺中黃x銧醫生照結構,都好易約到期,今日去到,醫生做手術等左兩個鐘,都算。 入到 ...
Eee..... 你個case 無錯應該到成年半前。當時我都在場。如果你嘅係個別事件請不要抹黑黃醫生。佢唔幫你照當然有原因啦。話明結構咁重要你都唔搵自己主診醫生。

我上胎搵黄醫生今胎都係以及好多朋友都搵佢。有D係政府生都係搵佢做產檢。絕對無你所形容嘅無醫得。

謝謝分享

別墅

引用:回覆+kkmmcc+的帖子大家可以睇下以下既報導

原帖由 Gigibear 於 12-07-15 發表
回覆 kkmmcc 的帖子

大家可以睇下以下既報導 !
好恐怖

別墅

引用:呢個post真係好有用我都想講下,+佐敦蕭x生(

原帖由 小綿羊haha 於 12-07-18 發表
呢個post真係好有用

我都想講下, 佐敦蕭x生(女醫生), 佢有得睇婦科同婦產科, 見到好多b6人睇佢, 生 ...
無計!鬼叫佢係婦科聖手,好多不育cases 都處理到,D 人明知收費貴、等得耐都要睇佢,因為香港好的幫人解決不育真係不多。

複式洋房

回覆:baby_happy 的帖子

攪錯!告佢啦

大宅

引用:+本帖最後由+召藥師+於+11-4-4+18:58+編輯+

原帖由 marie貓 於 08-09-14 發表

雅蘭蕭x蘭
我以前都有睇過佢幾次,好認同你講法,我未問完就推我比姑娘,d姑娘又答唔到,排隊就成個幾鐘,入去唔洗五分鐘就叫完,所以之後都冇再睇佢

大宅

Push

大宅

睇完覺得好震撼

首頁

尾頁

跳至