懷孕前後

跳至

首頁
23456...10

尾頁

別墅

原帖由 baby_happy 於 08-9-15 00:05 發表
佐敦鄧x釗
超咸,藉胸部檢查揸人地個胸&摔乳頭

咁賤

水晶宮

push

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

溫馨提示:由於文責自負,請盡量留意用詞,免生誤會及負上不必要的責任。(主題內名字已被局部屏蔽)
盡我一己之力,發放正能量!

複式洋房

大埔楊X群,沒測清楚就話BB沒心跳.

大宅

畀面勳章

baby_happy 發表於 08-9-15 00:05
佐敦鄧x釗
超咸,藉胸部檢查揸人地個胸&摔乳頭

做醫生做到咁無醫德!!!!!!好過份!!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

mavischan08 發表於 11-4-4 21:52
做醫生做到咁無醫德!!!!!!好過份!!!!

重點係我無叫佢"檢查"個胸囉~
揸完,摔完乳頭就話:如果餵人奶係無問題嘅.

都9唔搭8嘅~我淨係想照超聲波嗜.:;pppp:

複式洋房

不如一齊去蘋果/壹周舉報佢啦! 佢地應該會幫到手搵證據,然後再去醫委會投訴. 真係唔想再睇到有媽咪再受害...

大宅

karman888 發表於 11-3-26 16:12
佐敦黃X謀,超差勁,陰道發炎,佢話係生Cancer,嚇足我三天,直至出報告.胸部明明是良性腫瘤,佢話係水瘤,之後叫 ...

佐敦黃X謀, 我以前都係睇佢架, 仲有家姐, 表姐都係睇佢, 不過佢依家都好似唔想做婦產科, 因為上親去佢都叫人幫襯埋佢整樣嗰邊(對面鋪), 我上去睇佢, 佢話我眼袋大, 可以幫我整整佢, 叫我去對面鋪傾下....

以前都幾細心, 依家就冇心囉, 我表姐有左第一個係睇佢, 到有第2個睇佢, 佢睇都唔睇下人地D病歷, 完全唔知我表姐有個B, 仲有佢地要收CASH, 有次我帶唔夠CASH話要落樓下ATM, 我句說話都未講完, 個姑娘即刻收返起D藥, 我都係做診所姑娘架, 我都唔會咁快手囉, 你真係驚人走你數咩..

複式洋房

佐敦黃*某

複式洋房

佐敦黃*某

複式洋房

佐敦黃X謀,超差勁,陰道發炎,佢話係生Cancer,嚇足我三天,直至出報告.胸部明明是良性腫瘤,佢話係水瘤,之後叫我做應該40years old, 先可以做既x-ray( Im only 31),用咗$1000.重叫我係佢度做手術割除,好在最後晜到另一個好醫生先知.佢完全無醫德,亂講病情,只係要$$. 後來連隆乳都做埋,個女孩得22就die咗,佢吔都做,又馬虎,相信不是意外吧!!!

複式洋房

佐敦黃X謀,超差勁,陰道發炎,佢話係生Cancer,嚇足我三天,直至出報告.胸部明明是良性腫瘤,佢話係水瘤,之後叫我做應該40years old, 先可以做既x-ray( Im only 31),用咗$1000.重叫我係佢度做手術割除,好在最後晜到另一個好醫生先知.佢完全無醫德,亂講病情,只係要$$. 後來連隆乳都做埋,個女孩得22就die咗,佢吔都做,又馬虎,相信不是意外吧!!!

複式洋房

karman888

民房

** 婦科醫生黑名單 **

男爵府

kyowong 發表於 10-4-25 22:10
贊成....之前book左都要等好耐, 但一有d人係佢地識既就可以打尖, 同埋係唔係都叫你驗尿同埋照超聲波, 又要 ...

可能我自己睇開佢..我覺得ok wor..
而且問佢野都好肯答..幾細心..

不過佢依家老左..手腳冇以前咁快就真既..

複式洋房

baby_happy 發表於 11-4-4 23:38
重點係我無叫佢"檢查"個胸囉~
揸完,摔完乳頭就話:如果餵人奶係無問題嘅.

以行醫為名, 但係行為好禽獸喔!!
嚴重提議身受其害的媽媽去醫委會投訴佢啦!!

伯爵府

佐敦鄧x釗,千其唔好幫襯佢

複式洋房

男爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洋房

咁有無其他添呀? 再update吓個list

and update 我

曼谷 體 檢 醫 療 整 形 美 容 介 紹
http://bkkhealthbeauty.blogspot.com

首頁
23456...10

尾頁

跳至