懷孕前後

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

引用:+本帖最後由+召藥師+於+11-4-4+18:59+編輯+

原帖由 baby_happy 於 08-09-15 發表

佐敦鄧x釗
正賤精,告佢啦

大宅

引用:以我記憶,我陀仔時的私家醫生,完全冇檢查

原帖由 ellako99 於 11-10-29 發表
以我記憶,我陀仔時的私家醫生,完全冇檢查過胸部,我老公也可以陪我入去照超聲波

...
究竟產檢要唔要檢查胸架?我去浸會醫院看產檢,個醫生都有檢查胸架wor, 個醫生叫馮x源,仲係主任醫生

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 回覆:baby_happy的帖子

我都試過,離譜!以後唔會用佢

新手媽媽湊B經
https://www.facebook.com/myfirstbb

大宅

回覆 回覆:baby-G2008的帖子

係啦!佢捽胸,個護士係即刻拎開返面唔睇

新手媽媽湊B經
https://www.facebook.com/myfirstbb

禁止訪問

伯爵府

引用:+本帖最後由+召藥師+於+11-4-4+18:59+編輯+

原帖由 baby_happy 於 08-09-15 發表

佐敦鄧x釗
你地都係呀?我所謂比佢檢查胸部乳房,直頭比人非禮咁,好無耐,仲係自己除扣打開比佢任摸,仆街!讀醫讀到佢咁,聽折墮呀!

別墅

旺角雅蘭中心 高X東 女醫生 also no good ar.

Last time, I visited her because she was easy to book. She could not see heartbeat when I was 6W and asked me to came back after 3 days. For the 2nd time, after she checked with vaginal ultra-sound, there was brown stuff coming out immediately. But she did not give any medicine and just asked me to go to hospital if anything happened!!!

That night, I miscarried When I checked with another famous doctor afterwards, he said there was no need to do ultra-sound so quickly lor. 3 days check 1 check is too much. 高X東 just wanna gain $$ ji ma....

Be careful!!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+baby_happy+於+08-09-15+發表

原帖由 dcdc25 於 11-10-29 發表
痴線,盡量叫老公或女性親友陪同。
鄧遠x, 真係好變態,幾年前比佢又摸又掃過胸,到而家都不能磨滅!點解佢咁好生意架?佢睇症,病人張椅裝緊左,唔郁得,同佢保持一段距離,唔會比老公或親友陪診!講野又刻薄,我第一次產檢(就衰係佢手上,全因自己對懷孕乜都唔識)陰照見到胎囊,當時試過流血同條仆街講啦,佢只答而家仲見係度,養唔養得大都唔知架,下星期返黎再照,聽到我目定口呆,咁我話可唔可以開病假我透下,佢反問我份工駛唔駛抬野?我答唔駛,佢就話無需要病假,坐定做野無問題!大佬,咁我初期懷孕又流血,你都講唔知養唔養得大,即係代表唔癮定啦,返工出出入入都唔好丫!之後我即係睇番家庭醫生,佢唔係婦科,我講見血個情況比佢聽,佢即時叫我休息,自動自覺寫兩個禮拜假乜比我,仲問我睇邊個婦科醫生!諗番都好嬲

大宅

回覆:** 婦科醫生黑名單 **

旺角中心王x勤,超差!只顧搵$, 成日叫人做手術!問多兩句叫你走,又亂判斷症,正衰人!

大宅

大宅

都係女醫生安心d! 女醫生檢查都無要求除哂衫,得條底扶做檢查

大宅

好似吾洗CHECK"空"的....
我上次流啡都5洗la...即使除庫...e院都會比紫袍你蓋住..!!
同埋..check"空"好似係產後先要...

伯爵府

Push

禁止訪問

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

回覆 回覆:WINLEG的帖子

你都好有帶手套,我個次無,又唔比我奶奶入去,慘!簡直係似比人非禮

新手媽媽湊B經

大宅

回覆 回覆:WINLEG的帖子

你都好有帶手套,我個次無,又唔比我奶奶入去,慘!簡直係似比人非禮

新手媽媽湊B經

禁止訪問

大宅

####a 發表於 11-10-30 23:39
究竟產檢要唔要檢查胸架?我去浸會醫院看產檢,個醫生都有檢查胸架wor, 個醫生叫馮x源,仲係主任醫生

...

我去健康院做第1次產檢, 個女醫生都有check胸呀, 仲check得好詳細, 好似我以前做體檢醫生check乳癌嘅手勢咁, 不過完全無接觸到乳頭的! 而且我c6都在場(有布簾隔住), 一d都無令到我唔c服或尷尬架!

但係咪次次產檢都要check胸我就唔知啦, 因為so far我都係check咗一次啫...

複式洋房

引用:旺角雅蘭中心+高X東+女醫生+also+no+good+a

原帖由 big_choi 於 11-10-31 發表
旺角雅蘭中心 高X東 女醫生 also no good ar.

Last time, I visited her because she was easy to book. ...
同意!我都係心急想快啲check到話俾老公知,想佢開心吓。因為太早(4-6週),用陰超都照吾到。佢叫我一星期後返去再照,我話子宮有時痛,好似嚟M咁,佢嚇我話可能係宮外孕。我即係「謝」晒,想喊,擔心左個几星期搵第二個醫生證實吾係,同老公開心到。所以憎到呢個醫生死,同我講果時仲要木口木面

首頁
45678...10

尾頁

跳至