自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

請問有巴士或小巴馬灣公園?

葵芳MTR是否有小巴呢?係邊呀?

THX.

別墅

there is a bus just outside Metroplaza at Kwai Fong goes to Park Island. You can get off at the first stop and then walk to Ma Wan Park. Or you can get the bus to Park Island at Tsing Yi Station just outside exit C.
歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 HappyToday 於 08-9-14 08:57 發表
請問有巴士或小巴馬灣公園?

葵芳MTR是否有小巴呢?係邊呀?

THX.

我只知荃灣綠楊新村對面有村巴去..

別墅

Tsuen Wan bus is every half hour, Kwai Fong and Tsing Yi bus are 15mins......Tsing Yioften has additional buses if passengers are more......esp in PH

歡迎大家Click去睇Celia&Amelia's Blog ******************************************************* :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

仲想問吓馬灣公園有無餐廳,即食嘢地方.有無好介紹呢?
馬灣公園=柏麗灣嗎?

唔該

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 HappyToday 於 08-9-14 09:06 發表
馬灣公園=柏麗灣嗎?

唔該

有幾間唔同類既餐廳, 冇咩特別介紹.
係..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 HappyToday 於 08-9-14 09:06 發表
馬灣公園=柏麗灣嗎?

唔該

馬灣公園唔等如珀麗灣, 珀麗灣同馬灣公園都係o係馬灣入面. 馬灣係一個小島, o係馬灣入面仲有東灣沙灘同埋舊村. 馬灣冇乜特色餐廳好介紹, 如果想食海鮮, 可以去舊村的輝記, 不過要預早book位.

[ 本文章最後由 Qbear 於 08-9-14 11:24 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至