網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

求救!!賣家已發貨,系物流顯示行左2日,之後show\"訂單在處理中“已經有3日啦,甘點算,系咪出左問題,之前未試過甘既情況

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆:訂單一直處理中

唔問個賣家?可能根本無發貨

複式洋房

回覆:CrystalChee11 的帖子

而家佢地成日都係咁架,明明未發貨,就成日填左已發貨先,我見呢排成日都係咁

侯爵府

可能太好賣,d快遞公司攬件唔切,你系咪買大件野?

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

複式洋房

回覆:chiuchiu603 的帖子

我無論買乜都係咁既情況呀我問客服,佢地都係話仲未收走貨,我通常3日到就退佢錢😂😂

男爵府

畀面勳章

我啲野尋日發貨今日都仲攬緊件

係咪年貨節既關係

水晶宮

畀面勳章

1日唔郁我就會問賣家,呢個衰到無貨唔出聲。

別墅

我呢件仲神奇,失蹤2日2夜,今早深圳出現,中間過程無晒,又係從來未見過!

男爵府

請問我這個是否有問題呀?唔該

複式洋房

回覆:(Samantha) 的帖子

正通知快遞,者係佢搵快遞都搵左2日,自己都未出得貨😂而家成日都係咁樣虛假發貨,博人唔check物流信息,唔追佢發貨

複式洋房

回覆:kiukiubb 的帖子

冇問題呀,平時北市京寄廣東一般都要2,3日先到呀

大宅

引用:可能太好賣,d快遞公司攬件唔切,你系咪買

原帖由 mwmyway 於 16-01-21 發表
可能太好賣,d快遞公司攬件唔切,你系咪買大件野?
我買衫咋,一間大人衫一間小朋友衫,仲要甘岩2間鋪都系甘既情況,2間都系已發貨,之後3日就“處理中”,我驚寄失左之前未試過甘

伯爵府

虎到金來勳章

我呢件貨4日仲係北京,問佢仲話送往廣州途中

在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

男爵府

畀面勳章

係咪假發貨呢 問個賣家就答我發左

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我發覺近呢個月...好多賣家虛假發貨~
我18號拍左2樣野..到今日話賣家已發貨..
去查下個運單號碼~都無物流.火滾..剛剛去申請退款算數...

伯爵府

虎到金來勳章

17號下單,18號話發左貨物流仲未更新過,我都按左退款

大宅

BK Milk勳章

引用:17號下單,18號話發左貨物流仲未更新過,我

原帖由 hhmum 於 16-01-22 發表
17號下單,18號話發左貨物流仲未更新過,我都按左退款
最後退款成功嗎?我尋日下午落單。夜晚7點幾話發貨。但到今日都未有資料顯示去邊。。我今日問過賣家。佢話昨天有兩件衫缺貨。話今日會發。唉。我都想退。。

伯爵府

虎到金來勳章

引用:Quote:原帖由 hhmum 於 16-01-22 發表17號

原帖由 海棉BABY 於 16-01-22 發表
最後退款成功嗎?我尋日下午落單。夜晚7點幾話發貨。但到今日都未有資料顯示去邊。。我今日問過賣家。佢話昨 ...
賣家不退款,佢話運送途中

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 海棉BABY 於 16-01-22 發表最

原帖由 hhmum 於 16-01-23 發表
賣家不退款,佢話運送途中
唔知係唔係就新年關係。好多賣家都假發貨。仲要hold 兩三日先真正發貨

首頁

尾頁

跳至