網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我近幾個星期已到唔覺有得揀直送... 仲以為無咗添!

大宅

引用:我試過一次直送, 都係追蹤到問題件, 原來快

原帖由 Obe2009 於 16-01-22 發表
我試過一次直送, 都係追蹤到問題件, 原來快遞照打收貨資料個電話想通知收貨, 梗係例牌無人聽喇,咁就變左問 ...
你都好啊,我叫賣家換晒單改宅配圓通都拒絕啊,要退回啊,後來仲要賣家比11蚊改單後的運費,搞到好複雜,依家都沒搞掂,第一次用直送就退貨,以後吾用

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我又ok, 不過每次貨齊到深圳都撞正星期五,我送商業區,咁就要等星期一下午。 早2日件件,3間舖,11件貨,28人仔,我覺得好抵。

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回

大宅

以前啱啱有直送時好快。上個月再用,嘩,等到我頸都長。以後唔會再用

大宅

BK Milk勳章

咁我咪好好彩,我星期一落單揀咗直送,星期二朝早十點幾己送到我公司啦

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

回覆:淘寶直送。。真係。。。頂

我用直送都無問題,訂六層膠櫃,幾日就送到屋企好順利

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

回覆 monkey妹 的帖子

請問直送上門, 非工商區要收幾多附加費? $25?

男爵府

引用:我用直送都無問題,訂六層膠櫃,幾日就送到

原帖由 monkey妹 於 16-05-13 發表
我用直送都無問題,訂六層膠櫃,幾日就送到屋企好順利
六層膠櫃,直送計妳幾錢運費到屋企?

公爵府

Cupcakedream 發表於 16-5-16 15:57
回覆 monkey妹 的帖子

請問直送上門, 非工商區要收幾多附加費? $25?

只知住宅要收HK$30,非工商區就唔知

公爵府

lasan 發表於 16-5-17 00:50
六層膠櫃,直送計妳幾錢運費到屋企?

直送運費要我RMB46,另送住宅加HK$30

男爵府

我之前都想試for買傢C,
因為見JM SHARE過,
運貴巧抵,
但最終都係怕冇人跟, D野唔知去左邊
但近來朋友淘左吊扇燈,
運貴好合理, 送至屋企。
但冇講等得耐唔耐,
但都係啦, 要平就要預等耐D

首頁

尾頁

跳至