網購天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

每1分等於0.01蚊人仔,淘寶有好多貨都會回分比你,我已經蝕左雙十一同雙十二既分無儲。返現同集分寶無衝突,即係兩樣都有回贈,如果今日你唔開始儲日後都分扣。

琥珀宮

畀面勳章

引用:每1分等於0.01蚊人仔,淘寶有好多貨都會回

原帖由 揚莉煒媽咪 於 16-01-22 發表
每1分等於0.01蚊人仔,淘寶有好多貨都會回分比你,我已經蝕左雙十一同雙十二既分無儲。返現同集分寶無衝突 ...
我唔識

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+揚莉煒媽咪+於+16-01-22+發表

原帖由 I9528 於 16-01-22 發表
我唔識
其實好簡單只要喺淘寶睇中野收藏左先,再用一淘app放入購物車,拍果時可以喺淘寶全球或手機淘寶落單,就自然有集分寶分,儲到咁上下就會發覺儲左好多分,而且有啲貨送出既集分寶都幾多架。
退款都會退番啲分比你。
好似我呢啲一個月買千蚊以上野,儲儲下啲分當現金咁扣都幾好啦。c9精神慳得一蚊得一蚊,我見咁多jm都去計較個兌換率可以慳幾多,點解唔儲埋啲分可以當錢用?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:有無jm唔識儲集分寶分?

近排淘完儲既分

男爵府

回覆 揚莉煒媽咪 的帖子

好介紹 一TAO APP 係邊到DL?
我住種花家

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+揚莉煒媽咪+的帖子好介紹+一TAO+APP+

原帖由 sheenaho 於 16-01-22 發表

好介紹 一TAO APP 係邊到DL?
App Store

侯爵府

唔係自動ge咩?我無理過,好似有幫我儲分,有時有幾蚊我就會用左佢

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

我係電腦白癡, 個 APP STORE 係咪喺 TAOBAO 入面? THX
我住種花家

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+揚莉煒媽咪+的帖子我係電腦白癡,+個+A

原帖由 sheenaho 於 16-01-22 發表

我係電腦白癡, 個 APP STORE 係咪喺 TAOBAO 入面? THX
平時去download app既app內搜尋一淘

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:唔係自動ge咩?我無理過,好似有幫我儲分,

原帖由 mwmyway 於 16-01-22 發表
唔係自動ge咩?我無理過,好似有幫我儲分,有時有幾蚊我就會用左佢
你用開一淘網?其實一淘網都可以,我可能成日用手機落單所以無儲到

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 I9528 於 16-01-22 發表我唔

其實好簡單只要喺淘寶睇中野收藏左先,再用一淘app放入購物車,拍果時可以喺淘寶全球或手機淘寶落單,就自 ...
唔該曬

侯爵府

引用:Quote:原帖由 mwmyway 於 16-01-22 發表唔

你用開一淘網?其實一淘網都可以,我可能成日用手機落單所以無儲到
我用淘寶app,唔知點解會有分,可能我老公電話有一淘apps,同一個賬號所以兩個關聯到

揚莉煒媽咪    發表於 16-1-22 20:08
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-22 18:52
平時去download app既app內搜尋一淘
thx.
我住種花家

翡翠宮

回覆樓主:

三年前已經用返現集分寶,有著數肯定唔會走寶。
唔止淘寶,内地好多網站都有返現。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:三年前已經用返現集分寶,有著數肯定唔會走

原帖由 lyh80115 於 16-01-22 發表
三年前已經用返現集分寶,有著數肯定唔會走寶。
唔止淘寶,内地好多網站都有返現。
三年前我都有,但唔明點解而家一分都賺唔到,仲以為無左,原來手機下單要下載一淘app至會儲到。仲係未明點解有時有有時無,我都係十二月廿七日至知原來一直有集分寶,但一直一分都無儲到。十二月廿七號到而家至賺左一萬分。如果早啲知下載一淘就得可能仲多我見無人提過咁至開topic話比啲jm知

翡翠宮

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-22 21:31
三年前我都有,但唔明點解而家一分都賺唔到,仲以為無左,原來手機下單要下載一淘app至會儲到。仲係未明點 ...

返現網站非常多。我多數幫人買,返現係其中一種暗中收入。 一淘我有時都會用下。

啱啱見佢到一淘有0元抽奬,今日抽樂1pro手機,我就係用緊呢部機64GB版。

Hi,我刚在一淘参与了0元抽“乐视1pro 32GB 银色 移动联通4G手机”活动,每天0元抽免费中大奖,手机、千足金饰品送不停,你也来试试吧! http://awp.m.etao.com/h5/m-super/zerobuy-detail.html?spm=1002.7892610.1998893591.1&id=LD5S73Z6P7XWA 相关链接:http://awp.m.etao.com/h5/m-super/zerobuy-detail.html?spm=1002.7892610.1998893591.1&id=LD5S73Z6P7XWA

揚莉煒媽咪    發表於 16-1-22 22:33

男爵府

請問一淘是淘宝官方的嗎?會否有安全性問題?唔明点解儲分又要用另外 app 下單!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆:揚莉煒媽咪 的帖子

好介紹,我用淘粉吧app, 集分寶自己會入我acc, 唔駛提現,我都覺得幾好,
橫掂都要買野, 賺番少少都好吖

男爵府

請問是否一定要用支付寶比錢 ? 用pps 得嗎?

男爵府

係咪同淘粉吧一樣??? 我用左淘粉唔夠2 年, 成600 幾蚊!! (有時候買d超高返,會返好多錢,好興奮)

揚莉煒媽咪    發表於 16-1-24 17:41

首頁
12345...7

尾頁

跳至