網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人試過淘呢啲暖手器嚟香港?因為暖手器入面有水(廠商已注水),可否轉運到香港?

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆:淘電暖手器

唔驚爆?上年有報紙賣過係低成本山寨製

男爵府

我係香港買了一個,暫時ok喎

象牙宮

wycandy 發表於 16-1-24 16:27
有無人試過淘呢啲暖手器嚟香港?因為暖手器入面有水(廠商已注水),可否轉運到香港?
...

我都想淘。又想QDD, 又想平凡D。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

mandy108 發表於 16-1-24 20:30
唔驚爆?上年有報紙賣過係低成本山寨製

N年前用過了几个, 壽命一年...不熱。

電暖埑就 come D
缺點, 要插電。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

我買這款暖手器,charge 電的, 有個布袋袋住, 可用3個鐘, 挺暖,依家上網用緊

中联係大牌, 佢做推廣時買的, 19蚊

333s    發表於 16-1-28 00:32
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

睛靈勳章

引用:有無人試過淘呢啲暖手器嚟香港?因為暖手器

原帖由 wycandy 於 16-01-24 發表

...
剛剛先“bob”一聲燒咗個,係香港買既淘寶嘢

公爵府

回覆樓主:

我上年淘的仲用緊,香港買的爆左

男爵府

我問左香港果間集運,佢唔俾我運落香港

男爵府

環保接龍勳章

引用:我問左香港果間集運,佢唔俾我運落香港 +

原帖由 wycandy 於 16-01-25 發表
我問左香港果間集運,佢唔俾我運落香港
我都諗住淘 但有d有直送既得吾得?

大宅

之前係香港買的已跳了製!我剛剛買左個已入庫!即是代表佢會幫我運黎香港?

大宅

我都用緊, 冬天冇佢真係過不了.
我已成為了必獸暫苦主了.........

男爵府

引用:之前係香港買的已跳了製!我剛剛買左個已入

原帖由 wesleypiano 於 16-01-26 發表
之前係香港買的已跳了製!我剛剛買左個已入庫!即是代表佢會幫我運黎香港?

...
入庫就可以運到嗎?

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

上年買重用跟

一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

首頁

尾頁

跳至