自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:從來唔會,就算帶2個鐘都唔會翻帶唔係為左

原帖由 vivibabyvivi 於 16-02-29 發表
從來唔會,就算帶2個鐘都唔會翻帶

唔係為左慳嗰10蚊8蚊攞靈魂之窗較飛呀嘛 ...
咪係囉,唔使慳成咁囉

大宅

引用:戴開One Day Acuvue﹐我有時戴三日、有時兩

原帖由 siumak 於 16-01-28 發表

戴開One Day Acuvue﹐我有時戴三日、有時兩日﹐
我同你一樣

珍珠宮

畀面勳章

引用:N年前我曾經做過小實驗。我將+one+day+同+

原帖由 mixmos 於 16-01-28 發表
N年前我曾經做過小實驗。
我將 one day 同 年 con
呢兩款 con 都浸藥水。
有排好興帶有色con我見我同事用水喉水沖就算,超恐佈,佢仲要係格仔鋪買,我試過一帶上痛到除唔到,要即時用眼藥水狂沖,所以我真係信D人會帶到出事

其實我唔係特登去驗証,但你講既情況我真係有遇過

我對眼太弱,有色及兩星期我都唔帶得,一帶想即時爆紅同吸眼水,所以我只可以用1day及淨係透明唔可有色仲要係暫時搵得一隻0岩我

真係唔好用對眼黎較非

大宅

回覆:帶1 day con,有冇試過帶兩日?

1day即無一次性,呢d唔好慳啦!出事後悔都無用!

珍珠宮

引用:夜晚先出街,食完飯就返屋企,帶得4,5個鐘

原帖由 babylazy 於 16-01-28 發表
夜晚先出街,食完飯就返屋企,帶得4,5個鐘,就甘就掉,好似好曬甘

...
試過戴2日, 大前提係第一日戴好短時間, 就會戴2日

首頁

尾頁

跳至