網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想問下有冇媽媽淘過?屋企已有抽濕機,但兩大三小,加上呢排天氣潮濕,衫太多,有時真係乾唔切又要洗一機,諗緊香港買套天上野好,定係淘一部好?如果有淘過的靚媽,請問好用嗎?天上野的又好用嗎?謝謝大家俾意見喔!

男爵府

我都想知, 謝

象牙宮

wy_yen 發表於 16-1-28 10:59
想問下有冇媽媽淘過?屋企已有抽濕機,但兩大三小,加上呢排天氣潮濕,衫太多,有時真係乾唔切又要洗一機, ...

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

衫少. 不占地方。 我用它。 主机坏了可更換。大的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:衫少. 不占地方。 主机坏了可更換。大的。

原帖由 333s 於 16-01-28 發表
衫少. 不占地方。

主机坏了可更換。大的。
我都有上去搵呀,都搵到呢款,但想睇下有冇人用過,同評價如何,因為有小朋友,安全問題都要考慮。。。謝謝你!

象牙宮

wy_yen 發表於 16-1-28 12:03
我都有上去搵呀,都搵到呢款,但想睇下有冇人用過,同評價如何,因為有小朋友,安全問題都要考慮。。。謝謝 ...

功率: 501W(含)-1000W安全..
和香港作比較。以功能性作比比。

電暖机也可烘衣的。

理性討論交流者。

男爵府

天上野好用 現在乾緊約7-8件衫 用三小時快過抽濕機好多 而且抽濕機抽得衫來 就不能抽其他位置 時間太長
:-D

別墅

333s 發表於 16-1-28 11:34
最緊淘左呢個, 等收貨

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆:和風乾衣機

推! 我都想買部乾衣機。

象牙宮

之前在淘寶交流 見到你分享
話乾衣機(和風機)的主機可以更換

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17075193幹衣機配件主機

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至