自由講場

跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

畀面勳章

加油!將來一定更好!

珍珠宮

回覆 小詠 的帖子

考慮清楚就祝福你啦!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:人生過了一半我是時候重新出發

加油。

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

樓主,祝福你,you deserve better.你日後一定有幸福的生活

natjosejim    發表於 16-1-29 14:33

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:孩子跟他, 我要求可以給我多D見到他們就可

原帖由 小詠 於 16-01-29 發表

孩子跟他, 我要求可以給我多D見到他們就可以, 我不會分他身家了 ...
好為你心痛……

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:kikikay 發表於 16-1-29 14:10 孩子

他好愛孩子, 是好爸爸, 只是不愛我, 未是好老公, 我知道孩子跟他, 會好幸福, 我無能力養孩子, 我一個人回娘 ...
小詠,祝你一切安好。
心中若是無羈絆,不怕風霜迎面來。

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

一定会更好!

水晶宮

回覆:小詠 的帖子

重新出發,祝願您過自己想過嘅人生阿仔跟您嗎?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:kikikay+發表於+16-1-29+14:10+孩子

他好愛孩子, 是好爸爸, 只是不愛我, 未是好老公, 我知道孩子跟他, 會好幸福, 我無能力養孩子, 我一個人回娘 ...
對孩子好就沒有問題了。

樓主加油!大家都支持你!
開心是要靠自己的,
有伴亦不一定幸福。
明天會更好,祝你生活愉快!

mint2014    發表於 16-1-29 15:56
natjosejim    發表於 16-1-29 14:34

公爵府

hashtag影視迷勳章

加油!

子爵府

畀面勳章

加油吖

珍珠宮

EVA222 發表於 16-1-29 14:23
睇到呢到,好難過,有少少臭錢巴之閉,如你是我女兒,老早叫你離婚。

...

EVA 姐

其實我都明白, 我睇回以前我既POST C6罵我既內容, 我都知佢口賤

前星期他罵我是雞, 我都死忍, 他唔準我再用手機上網, 要我停FACE BOOK, 手機只可以打電話給家人

我覺得佢痴線

ANYWAY, 我父母知到我點慘法, 都叫我回家, 我媽說: 羅蘭都一個人過, 還幾好, 你都可以

我媽說我只要有危險, 半夜都可以回家去, 叫我不用怕

昨晚他要求我開手機比佢檢查, 我真的堅持不肯, 他搶我手機說要打爛它, 我說給回我吧, 我打電話給朋友和家人求救都要

實在我有一班好好好的老同學, WHATSAPP 開了GROUP 每日都分享好多, 他們都叫我快D離婚, 希望我可以活得精彩

有一班好朋友咁鍚我, 我唔可以令他們失望, 還有我爸媽, 我要爭氣

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

超級特務 發表於 16-1-29 14:21
小詠,祝你一切安好。
我等緊白馬王子
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實佢精神係咪有問題? 咁既說話都講得出??? 希望D 仔唔受佢影響!!!

男爵府

2018復活節勳章

長期又打又罵, 對你對孩子也不好, 你明白且曉得放手就好了. 十卜

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:超級特務 發表於 16-1-29 14:21 小詠

我等緊白馬王子
有man冇man都要好好過日子,女人要對自己好d,呢樣幾時都要記住。

natjosejim    發表於 16-1-29 14:29
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由+小詠+於+16-01-29+發表他好愛

原帖由 超級特務 於 16-01-29 發表
小詠,祝你一切安好。
\'心中若是無羈絆,不怕風霜迎面來\' -

好句,但惹人唏噓

侯爵府

加油, 祝福你

子爵府

孩子跟他, 我要求可以給我多D見到他們就可以, 我不會分他身家了 ...
勇敢的活下去。

首頁
12345...21

尾頁

跳至