跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

**今日收到電話通知... Kids Power活動需要改期**

請各位保留門票...如有查詢...請向香港保護兒童會聯絡!

10月18日(星期六)...改為11月29日(星期六)...時間不變

10月19日(星期日)...改為11月30日(星期日)...時間不變

http://www.hkspc.org/KidsPower18102008/Webpage3.html

十月中舉行...想帶BB一齊去玩, 記得9月18日早上10:00上網報名

[ 本文章最後由 tungtsz 於 08-10-17 17:10 編輯 ]

大宅

我登記唔到...
個網係咁話我入錯果串"英文同數字"
3孩家庭,壓力山大

水晶宮

都唔知攪乜, 我都e家都仲未入到去

大宅

好媽媽勳章

我都攪左成日......都係唔得

別墅

我send左e-mail問[email protected],而家叫我用e-mail登記!你哋都試下!

原文章由 tungtsz 於 08-9-18 17:20 發表
我都攪左成日......都係唔得

大宅

好媽媽勳章

原文章由 ling_b 於 08-9-18 17:32 發表
我send左e-mail問[email protected],而家叫我用e-mail登記!你哋都試下!

謝謝...等我試下先...

大宅

我直接打電話去留低email,好快覆咗我,一樣做到登記。

大宅

好媽媽勳章

**今日收到電話通知... Kids Power活動需要改期**

請各位保留門票...如有查詢...請向香港保護兒童會聯絡!

http://www.hkspc.org/

10月18日(星期六)...改為11月29日(星期六)...時間不變

10月19日(星期日)...改為11月30日(星期日)...時間不變

各位家長,

多謝你們登記參加香港保護兒童會於2008年10月18及19日「Kids Power 親子智能部落」。由於本會總部其中一個服務單位多位嬰幼兒有腸胃炎的症狀,雖然並未涉及Kids Power的活動樓層,本會亦有安全機制防止傳染病在各樓層散播,但為了保障參加者健康,以及令家長安心及玩得放心,本會決定將此項活動延期至2008年11月29日及30日,相同時間及地點舉行。

本會將有同事致電聯絡各家長,並確實出席日期。對於今次緊急的調動,本會致萬二分歉意,期望各家長繼續支持本會的服務!

如有任何查詢,請致電3184 6633 / 3184 6678與本會機構傳訊部聯絡。

香港保護兒童會

[ 本文章最後由 tungtsz 於 08-10-17 17:17 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至