家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

發生咗咩事呀? 出面大風大雨, 你走咗,你叫我地c9仔点算呀?你呢個決定對我地好唔公平喎. 討論區係比人發表言論既地方,人人都有發言權, 呢個係基本遊戲規則, 何必因為d無謂人影響你咁耐係樹出post既功積呢. 咪走啦!!!!!

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

男爵府

我每天入來都是為看你的文章,如你真的要走,這裡會頓然失色!

男爵府

destiny+
佢地初初係講xamyo論壇果個3sir,唔知點解又踩埋你,我估佢地都係誤會姐,佢地出發點係為咗d媽咪好,唔好比人騙姐,你又唔係3sir,你唔好理佢地啦,你唔好走呀

大宅

如果有人針對你,不妨講出來,讓我們一班姐妹們為你討回公道,不要走吧,你是我們的明燈,我很喜歡看你的post,失去你,家庭理財版對我來講已無意義

別墅

destiny+

知道你要離開,我好傷心呀!好似一個好肯幫人,好無私,好有耐心的智者朋友要離開自己一樣!希望你休息下再返來.無論如何,加油呀!

別墅

destiny +,

本人每天都追看你的發言,覺得你的意見十分有用,當中學到好多野!希望你不要為了某些言論而離開!這會是我們的損失!公道自在人心,希望你繼續留下!指點我們,謝謝!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

we all support you
don't go please!!

伯爵府

邊度有人話你呀
你唔好走唔好走啦
而家我巳經覺得好慘啦!
你走佐我覺得仲慘呀
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

我近排入嚟都係為咗睇你分析,你走咗我點算好呀??

大宅

我都有看你d post, 你一直都叫人唔好入貨, 可能大家誤會, 無需介意, 唔好走啦.

複式洋房

我都覺destiny+寫既野有好多真知卓見, 佢走左肯定係呢度網友既損失

不過網上緣來緣去, 流言太多, 都無辦法

destiny+保重

侯爵府

destiny+

自從數月前你開始在此留言後,我就覺得你見解很精闢和獨到,一針見血,我們也學到不少東西,有些理論真是畢生受用,你在此留言是大家的褔氣,非常感謝你之前在此無私的付出.

雖然有些無聊人攻擊你.那只是2,3個人的廢話吧了, 你大人有大量唔好計較啦.如果你真係走, 我地真係好失落,變晒孤兒仔架啦,我地真係好需要你提點 ,好似今日,又是大時代,16000又見了,無左你分析,點算,點算???

你真係幫到好多人,同俾到好多建設性意見大家, 在 這小小的網上論壇上,你真係好有貢獻架!!!請你留低啦,既然大家咁有緣, 珍惜大家的緣份啦!!!唔好為了一少撮人而遺棄我地啦!!
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

吾 準 走 !!!))))))

小人既破壞力真係咁西利?
小人既力量咁大?

原文章由 destiny+ 於 08-9-18 08:24 發表
最近被人語言上對侍不善,決定離開
股票牌我有, 我會私底下俾某止USER, no: XXI 92 X
保險牌, 強積金牌我都有
澳洲精算師學生會員
英國精算師學生會員
合法的易經算命牌就無啦

雖然心淡, 但
最後有些說話......岩聽 ...

大宅

非常贊同~

原文章由 Paris 於 08-9-18 12:48 發表
destiny+

自從數月前你開始在此留言後,我就覺得你見解很精闢和獨到,一針見血,我們也學到不少東西,有些理論真是畢生受用,你在此留言是大家的褔氣,非常感謝你之前在此無私的付出.

雖然有些無聊人攻擊你.那只是2,3個 ...

大宅

我永遠都記得早前想100元入941時,入來無意中看到你的留言後即時取消交易,到而家日日都看你出的post,就算你不在此出post, 我都會去你的blog到留言.

十卜十卜 destiny+

[ 本文章最後由 3kids媽咪 於 08-9-18 13:10 編輯 ]

水晶宮

畀面勳章

destiny+
你唔好走啦,你嘅分析,事實真係幫到好多人

男爵府

wa, 唔好走啊 ............................

我上親bk 都搵你d文章啊 .......................

Please be BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

洋房

支持destiny +,請不要走,希望你能継續出POST!

大宅

destiny

發生什麼事?你要走!

複式洋房

原文章由 Paris 於 08-9-18 12:48 發表
destiny+

雖然有些無聊人攻擊你.那只是2,3個 ...

十分+ 舉腳贊成!!

首頁

尾頁

跳至