自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:急問::請介紹有得用吸管整走耳屎的專科!!! 萬分感激

我响fb見過有賣吸耳屎機喎!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 olkan 於 16-01-31 發表點解

原帖由 Icecream17 於 16-01-31 發表
現代人話小朋友既耳屎唔洗理,我相信左直至舊年我有日手㾗睇下小朋友耳仔舊耳屎遮左耳lone:s ...
都唔係好大,我成日自己幫小朋友夾,好多都大過呢粒。

大宅

回覆:急問::請介紹有得用吸管整走耳屎的專科!!! 萬分感激

其實唔使㗎,我之前分享過,你去屈記買支愛耳×同小朋友滴,係海水黎㗎,連滴两日已經無甘硬,買支發光耳棒再幫小朋友了,就好易了到~我嗰時幫個女了到紅豆甘大粒㗎~

子爵府

太子地鉄站,江炳輝,試過500

子爵府

旺角黃海清醫生,收我$500

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

政府專科有。

不知所謂的乙陸!!!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我囡歲半我兩三日會用棉花棒幫佢了,佢係油耳了出黎果 d 啡色架

愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

回覆:kitwong 的帖子

唔好用棉花棒,我都係油耳就係成日用棉花棒,以為會乾淨d,其實只會推返耳油入內,結果有一塞實晒,都係搵醫生吸出黎,都要千幾蚊,醫生都叫我以後唔好用棉花棒,我地油耳佢會自動流出黎

大宅

回覆 jkbabe 的帖子

可以pm我醫生資料 價錢嗎?? Thanks

大宅

回覆 可樂~ 的帖子

佢手勢係咪ok的?會否好惡 謝謝您們!

翡翠宮

引用:我小朋友舊年吸過,一邊&

我小朋友舊年吸過,一邊👂,無記錯收$1300

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

引用:我小朋友舊年吸過,一邊&

我小朋友舊年吸過,一邊👂,無記錯收$1300
咁貴?由細到大都係我幫佢哋挖,佢哋好享受瞓係我大腿挖耳仔,話舒服到想瞓,不過太入我都唔敢,等褪出d先。

大宅

引用:旺角黃海清醫生,收我$500 +

原帖由 可樂~ 於 16-01-31 發表
旺角黃海清醫生,收我$500
佢年紀太大,我怕佢無眼力

大宅

引用:其實唔使㗎,我之前分享過,你去屈記買支愛

原帖由 ikkimama 於 16-01-31 發表
其實唔使㗎,我之前分享過,你去屈記買支愛耳×同小朋友滴,係海水黎㗎,連滴两日已經無甘硬,買支發光耳棒 ...
我小朋友都有滴架

大宅

引用:回覆+可樂~+的帖子佢手勢係咪ok的?會否好

原帖由 croyance_jac 於 16-01-31 發表
回覆 可樂~ 的帖子

佢手勢係咪ok的?會否好惡 謝謝您們!
黄海清好細心,我c6細個鼻豆炎睇佢,我氣管敏感都係睇佢但年紀真係好老,撩耳我怕佢無眼力,所以揾第二個e生

大宅

引用:Quote:原帖由+Icecream17+於+16-01-31+發表

原帖由 1mocha 於 16-01-31 發表
都唔係好大,我成日自己幫小朋友夾,好多都大過呢粒。
另一隻我自己幫佢清左,呢隻清唔到e生話痴得好實好入,狂滴耳水浸30mins先吸,我小朋友喊哂話好痛因為痴得太入太實,近耳膜

男爵府

我舊年因耳屎塞住而發展成耳炎
睇左教協耳鼻喉專科伍達源醫生,用儀器洗出來耳屎+藥水收費800幾
當耳屎吸出來果下,成個世界都清淨嗮

大宅

回覆 dxf920 的帖子

Thank you first !!

大宅

回覆 Icecream17 的帖子

好的就係想搵個細心小小嘅醫生,話哂係耳仔 唔可以講笑

珍珠宮

引用:好多專科都係用滴油,我想問有無jm試過有專

原帖由 croyance_jac 於 16-01-31 發表
好多專科都係用滴油,我想問有無jm試過有專科有儀器吸,不是鉗?萬分感激!!請告訴我 ...
有d診所有灌水清耳做,比真空平,我試過天一有,不過已好幾年前,唔肯定現在有無

首頁

尾頁

跳至