懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-10-19 14:33 發表

係~~

thx~

男爵府

原文章由 lingha 於 08-10-19 08:56 發表

請問apm有咩巴士去呢2間ga~
邊個站落ga?thx~

apm 冇站嫁,你要向前行(九龍灣方向),行過左天橋下面,PCCW機樓先有嫁,haha
[email=]http://www.kmb.hk/chi/search/scene.php?img=/photo/KW16-W-1285-0.jpg[/email]

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-10-19 15:50 發表
米,圖

係咪落車後,就見到千色店ga la~

要行一段路先見倒千色架~但如果喺大馬路m記搞,就喺你落車既對面馬路~

男爵府

原文章由 lingha 於 08-10-19 13:19 發表

ic....thx~
係咪2間M記都係ga?

你收野睇~HEHE

子爵府

恭喜晒惠惠!!!!
我都好想痛甘少就生喇,,,希望我都係啦!

sa,
我都仲未book卓嵐生日會 之前諗住早4個月book又一城,,不過我記得打電話去果1日打左幾庚都打唔通or冇人聽,,,之後就一路都唔記得左lu

all,
我都預定1月18號正日幫卓嵐攪party,應該都係m記lu,不過等我book到再confirm大家,thanks

米奇,
我19weeks都34吋,大我前2胎好多lu,前2胎起碼都6,7個月先甘大,不過前2胎生之前都有差唔兔40吋,,而家我都係101磅咋,,個人都仲係冇肥,,條腰都仲0係度,係個肚好凸同尖

公爵府

畀面勳章

原文章由 phoebe^^ 於 08-10-19 18:20 發表
恭喜晒惠惠!!!!
我都好想痛甘少就生喇,,,希望我都係啦!

sa,
我都仲未book卓嵐生日會 之前諗住早4個月book又一城,,不過我記得打電話去果1日打左幾庚都打唔通or冇人聽,,,之後就一路都唔記得左lu

all,
我都 ...

哈哈..好搞野...呢幾日個個都講定邊日生日會, 黎緊真係好多人生日, 我都記得上年年尾係勁多生日會去...不過我唔知我去唔去得齊...因為佢地2隻野11月開始星期日要番PG喇~~ 我驚連你地約去TEA我都黎唔到~~

子爵府

all,
首先多謝大家之前-既祝福先,尋日仁安果度打左黎有result出喇,個bb正常,冇問題,,真係謝天謝地,,,同埋confirm左係仔仔,而家開始可以去買bb仔衫lu
前日我去一田行左bb展,chu chu奶樽膠果隻$6x/1個,$250/4個,玻璃普通咀就係$5x/1個,仿乳咀果隻奶咀就$64/1個

侯爵府

原文章由 jenniferbb 於 08-10-19 16:23 發表

apm 冇站嫁,你要向前行(九龍灣方向),行過左天橋下面,PCCW機樓先有嫁,haha
http://www.kmb.hk/chi/search/scene.php?img=/photo/KW16-W-1285-0.jpg]http://www.kmb.hk/chi/search/scene.php?img=/photo/KW16-W-1285 ...

thx ar^^

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-10-19 16:37 發表

要行一段路先見倒千色架~但如果喺大馬路m記搞,就喺你落車既對面馬路~

哦....咁行幾耐度ga?

侯爵府

原文章由 jenniferbb 於 08-10-19 17:06 發表

你收野睇~HEHE

sorry ar,arm arm煮飯ar,
so 5知你send比我ar~

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-10-19 18:35 發表

哦....咁行幾耐度ga?

行5-10mins啦....你落左車過對面m記, 再一路直入....

侯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-10-19 18:20 發表

sa,

oicic,咁再打密d睇吓book 5 book到~
可能要揾多間做後備ar~~

侯爵府

all,

咁我又講定芷雅生日會邊日搞,
時間:09-1-11 (日)
地點:tko新都城2期會所
麻煩大家記低吖,thx^^

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-10-19 18:40 發表

行5-10mins啦....你落左車過對面m記, 再一路直入....

哦....okok~
可5識再問吓人~
係咪千色店隔離ar?

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-10-19 18:46 發表

哦....okok~
可5識再問吓人~
係咪千色店隔離ar?

er..附近啦...但行到去千色都望到架喇~

公爵府

畀面勳章

原來我地又過左2千....
快d過去~~
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1788493&extra=page%3D1

[ 本文章最後由 callyclaire 於 08-10-19 18:54 編輯 ]

子爵府

嵐嵐5歲生日party
時間:11月2號----下午7點-8點半
地點:沙田新城市1期5樓m記
請各位多多參與,有興趣者請自行報名<thanks~~~

1. MAGGIE--------2A1B
2. cally ----------- 2A2B
3. crystal-----------2A2B
4. sa---------------2A1B
5. 岐 ---------------1A1B
6. COKI------------2A1B(暫定)
7. cherry-----------2A1B
8. mandy-----------1A2B
9. EVA--------------2A1B

首頁

尾頁

跳至