美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

我脫緊全手同腋下,差唔多兩三年,仲係好多毛。前兩日再打打激光,美容院同我講,打緊嘅度數唔夠,但又話度數已好大,如果再大啲,可能會打傷皮膚。咁我打又唔係,唔打又唔係,即係永遠脫唔到毛?錢又俾左。

同埋全手加腋下,我計過時間,由換完衫到打完,只用左15分鐘,會唔會太快?都幾唔細心下。

脫前又冇幫我剃乾淨啲毛(我脫前幾日有自己剃,但有啲手臂後方剃唔到),佢仲話打完啲長毛會自己甩,但最後都唔甩,佢打完先幫我剃走長果啲毛毛。

因為冇打過第二間,請教有打過激光脫毛嘅jm,佢成個過程有冇問題?

大宅

回覆:有冇jm join 緊脫毛療程?

我打小腿,每次都係十五分鐘內,但脫左四次已經冇左九成,應該係你間野有問題

禁止訪問

引用:我脫緊全手同腋下,差唔多兩三年,仲係好多

伯爵府

引用:Quote:原帖由+somehow+於+16-02-03+發表我

原帖由 beautypop 於 16-02-03 發表
我都有脫全手,全腳,都係半小時完全。打左5次,已經無乜生啦!你用咩機呀?用咩激光機都有影響嫁!
咁我上 ...
我又冇睇用咩機。join 果陣應該知,但咁耐唔記得

伯爵府

引用:我打小腿,每次都係十五分鐘內,但脫左四次

原帖由 milkfaegan 於 16-02-03 發表
我打小腿,每次都係十五分鐘內,但脫左四次已經冇左九成,應該係你間野有問題

...
我俾晒錢,打又冇效,唔打又蝕。佢之前仲話我荷爾蒙有問題,先會打極都仲有。宜家又話度數唔夠

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+beautypop+於+16-02-03+發表

伯爵府

引用:Quote:原帖由+somehow+於+16-02-03+發表我

原帖由 beautypop 於 16-02-03 發表
你打去問番用咩機?
我join兩間不同的脫毛中心都係用755機,效果very good

...
我諗住下次去打,影低部機個樣

侯爵府

效果咁差?

複式洋房

引用:我脫緊全手同腋下,差唔多兩三年,仲係好多

原帖由 somehow 於 16-02-03 發表
我脫緊全手同腋下,差唔多兩三年,仲係好多毛。前兩日再打打激光,美容院同我講,打緊嘅度數唔夠,但又話度 ...
轉會啦!浪費時間!係咪彩光扮激光呀?真正激光脱毛3至4次已好明顯甩咗七八成

伯爵府

原帖由 cocolee1975 於 16-02-04 發表
轉會啦!浪費時間!係咪彩光扮激光呀?真正激光脱毛3至4次已好明顯甩咗七八成

...
但費用好甘啊。

複式洋房

你打用左成兩三年時間都仲好多,一定係部機唔掂或者佢地從來冇較大過幫你打

有D地方用好D既機會貴D, 但就係脫到, 咁你要自己衡量下喇

複式洋房

引用:Quote:原帖由 cocolee1975 於 16-02-04 發

原帖由 somehow 於 16-02-04 發表
但費用好甘啊。
咁呢間無效!你再去都係浪費時間依然都係無效啦係咪!尖沙咀我做開嗰間依家好似有優惠半價!你可去問吓

伯爵府

引用:你打用左成兩三年時間都仲好多,一定係部機

原帖由 beepbeep 於 16-02-04 發表
你打用左成兩三年時間都仲好多,一定係部機唔掂或者佢地從來冇較大過幫你打

有D地方用好D既機會貴D, 但就係 ...
點解佢地唔幫我較大啲打?佢地仲成日強調已經好大度數,仲耐唔耐講係我身體問題,所以冇效

伯爵府

引用:Quote:原帖由+somehow+於+16-02-04+發表但

原帖由 cocolee1975 於 16-02-04 發表
咁呢間無效!你再去都係浪費時間依然都係無效啦係咪!尖沙咀我做開嗰間依家好似有優惠半價!你可去問吓

...
尖沙咀,會唔會就係我打緊呢間?咩字頭?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 cocolee1975 於 16-02-04 發

原帖由 somehow 於 16-02-04 發表
尖沙咀,會唔會就係我打緊呢間?咩字頭?
但係我同我D朋友做呢間有效喎!你去個間乜字頭呀?

禁止訪問

大宅

我手腳UNDERARM都打左成年幾,係少好多,但仲岀緊,不過唔洗剃得密,都接受到

水晶宮

激光脱毛要laser 755nm先最有效,而家755nm已好common價錢亦大眾化。幾年前D記做underarm要8千,M記上年問價折左underarm都要$6,400, 但出面仲有好多選擇,L記,A記,C記…都係用755nm, 價錢自己打去格下價就知分別可以好大。最重要係部機和package包永久保養,咁d公司一定唔會hea做,佢地都想盡快搞掂個客啦。我fd喺C記做underarm+upperlip, $3xxx, 包永久,underarm做左6次已清哂,upperlip毛幼就要做多d。我自己L記做underarm$980永久package, 6次清左9成9, 之後每8weeks再去保養,我join埋upper lip都係~$2000 (如non peak hrs仲平$500), 全部包永久保養。

所以如果做緊果d打左成年無效又唔包保養,快d轉會,出面大把選擇。

伯爵府

引用:激光脱毛要laser+755nm先最有效,而家755nm

原帖由 Elenalan 於 16-02-05 發表
激光脱毛要laser 755nm先最有效,而家755nm已好common價錢亦大眾化。幾年前D記做underarm要8千,M記上年問 ...
係無效,但包永久保養。我上網揾過間公司啲資料,宜家佢地都宣傳緊用755。所以應該都係用755同我打。但啲毛真係仲好密

子爵府

回覆 somehow 的帖子

我JOIN左團購脫毛, 16次3部位 激光脫毛 ($488), 腋下, 小腿前後..
依家脫左9次, 都有效喎, 巳經無左7~8成..

首頁
12345...6

尾頁

跳至