跳至

首頁

尾頁

民房

我都係住mos 的. 不過工作比較忙, 希望遲d有時間join 你們的活動啦.
我個仔都係叫哲哲, 12/11/07

康傑playgroup 好嗎? 都好想join tim....

民房

回覆 #33 qa_grace 的文章

did the playgroup start yet.... i am not good at pm... i am temporary FTM... and like to look for playmate for my son 0711... 1-year birthday is coming =P... can send email to [email protected]... so i can return with my contact

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

不如我地下個星期六,上午時間攪個MOS公園GATHERING丫,玩完有時間仲可以一齊食個LUNCH,大家點睇?

§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

原文章由 tsznok 於 08-10-4 10:46 發表
不如我地下個星期六,上午時間攪個MOS公園GATHERING丫,玩完有時間仲可以一齊食個LUNCH,大家點睇?

好呀, 我 join 呀

等待驗證會員

你好,我都是住mos,我都報了康傑幼兒園!康傑有playgroup 的嗎?何時可以報?我bb11月14出世
原文章由 waferleung 於 08-9-22 16:41 發表
hello

我地住係ma on shan, 會join康傑playgroup同幼兒園

我小b11月6號出世, 妳地bb係幾多號出世呀

等待驗證會員

請問是不是要親身報名?幾多錢?thanks!

原文章由 kawaiiliz 於 08-9-28 23:30 發表

康傑 playgroup 收 18 個月以上ka, 不過, 如果你有興趣, 而家要開始排隊 ka 啦, 佢而家係逢星期六下午, 不過, 有機會會改時間 !

大宅

MOS Park gathering好呀!我都係住mos架!或者再去playroom玩1/2hr都好喎!

大宅

MOS Park gathering好呀!我都係住mos架!或者再去playroom玩1/2hr都好喎!

洋房

Hihi,

I live in MOS too... that's great idea to have gathering in the Park as long as it's not going to rain next Sat. Oct 11, 3pm?

flyfly

禁止訪問

回覆 #50 fly_fly 的文章

別墅

原文章由 tsznok 於 08-10-4 10:46 發表

I want to join but I need to work and only available in afternoon, could you change to afternoon?

男爵府

Hello, 我都係住馬鞍山, nice to meet you

民房

boxhill 18/10/08 (明天)有open day 喎!
大家有冇興趣去看一看呀?

雖然我都報了康傑, 但睇多一間都好呀!

民房

我住大圍美田架~

首頁

尾頁

跳至