自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

請問各位有無留意呢兩日既新聞..有個住響粉嶺花都廣場既喪心病狂扮大肚既女人,以送贈bb 用品為名,約就黎生得既真大肚婆去佢 ,然後用刀湯開人地個肚企圖搶走人地個bb...咁無人性既野都做得出既就係周xx同梁x婷兩公婆...佢地兩公婆都係響葵方番工..周x才響新x會一間新x波公司做文員..每日放工兩公婆都會響葵x廣場出面等村巴...同周xx同一間公司既人應該知佢呢几日都無番工..甚至案發當天佢去過邊都無人知....根據認識梁x婷既人所講..梁x婷完全唔似有抑鬱同妄想既病症...響公司時最鐘意做既就係講事講非..響同事之間玩挑撥離間...而佢扮大肚..個老公周xx無可能唔知..所以呢件案件,係咪有人精心部署..有無幫凶..果兩個人自己心知肚明...如果大家唔信..可以搵番呢几日既新聞黎睇..梁x婷十月三日會再上堂..周xx當日一定唔會番工...請所有認識周xx同梁x婷既人都要小心....唔好再信佢地兩個..呢兩個人心腸咁壞..做埋咁無人性傷天害理既事..個天有眼睇..可憐果個無辜既媽咪同bb..希望佢地都可以快d 好番 !!

[ 本文章最後由 別惹我 於 08-9-21 01:02 編輯 ]

子爵府

其實我都覺得有問題..
個老婆係大肚定小產左點會唔知呀..
產假唔洗醫生紙..
產檢請假唔洗醫生紙..
邊間公司咁好呀..

大宅

好媽媽勳章

既然佢地唔係痴咗,但點解唔去搶/偷/買bb?咪仲簡單,殺咗人要棄屍咪更加麻煩...
依家佢做啲咁嘅事,法官會判,只希望阿玲兩母子冇事啦...

侯爵府

畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

侯爵府

愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

咁即係點
如果唔係有病
點解要殺人搶bb
點解佢老公又幫手講大話(報紙寫)
為咩野呀?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你識佢地?

原文章由 別惹我 於 08-9-21 00:49 發表
請問各位有無留意呢兩日既新聞..有個住響粉嶺花都廣場既喪心病狂扮大肚既女人,以送贈bb 用品為名,約就黎生得既真大肚婆去佢 ,然後用刀湯開人地個肚企圖搶走人地個bb...咁無人性既野都做得出既就係周xx同梁x婷兩公婆. ...

侯爵府

好媽媽勳章

你係佢同事呀?
咁清楚既?
之前你話你都係受害者,係咪指工作上俾佢害呢?
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

珍珠宮

好媽媽勳章

係呀!我都覺佢老公有問題(心入面)

梁x婷完全唔似有抑鬱同妄想既病症...

但你提及過佢又不喜歡大肚婆同小朋友
真不明對自已得著是什麼

但你之前唔多太講
現在你又講
你怕唔怕家(擔心你)

禁止訪問

子爵府

如果唔識點會知道人地兩老婆個名呢。。
報紙好似無寫呀。。

大宅

好明顯個女人有精神病, 你唔覺唔代表佢無

>有人精心部署?
咁點解個老公當時會報警??

珍珠宮

好媽媽勳章

家下出左事

梗係扮chi

唔駛坐.再多入小纜

公爵府

好媽媽勳章

如果那個女人真是沒病 咁實在太無人性
原文章由 別惹我 於 08-9-21 00:49 發表
請問各位有無留意呢兩日既新聞..有個住響粉嶺花都廣場既喪心病狂扮大肚既女人,以送贈bb 用品為名,約就黎生得既真大肚婆去佢 ,然後用刀湯開人地個肚企圖搶走人地個bb...咁無人性既野都做得出既就係周xx同梁x婷兩公婆. ...
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁又係

原文章由 circle119 於 08-9-21 01:14 發表
家下出左事

梗係扮chi

唔駛坐.再多入小纜

男爵府

子爵府

報紙話佢老公同警察講。。係有人羊X症發作自己拎刀插自己唔關佢地事呀。。
原文章由 fookfook 於 08-9-21 01:13 發表
好明顯個女人有精神病, 你唔覺唔代表佢無

>有人精心部署?
咁點解個老公當時會報警??

子爵府

畀面勳章

唔係咁癲ar.......

大宅

原文章由 雪~bb 於 08-9-21 01:07 發表

咁即係點
如果唔係有病
點解要殺人搶bb
點解佢老公又幫手講大話(報紙寫)
為咩野呀?

佢老公都係痴o既

首頁

尾頁

跳至