美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

我生BB冇做,佢地話可以做返,但依家又話冇人Mark低,又話上市截咗數,要續就要買course, 我就算比都唔比呢間,我唔想個course未做完又比佢地sell

禁止訪問

複式洋房

samho628 發表於 11-2-2 01:59
我話我有有咗bb照供係一件事,我無須要比醫生紙你地,係你地問我做咩咁耐無黎做facial我致講起,況且 ...

SAMHO628: 你同我個case 一摸一樣.我上年一買就買左三個paskage.....到年尾己sell 我.我上年八月有左bb.都無去做...但佢哋忽然話過期.唔係呀!我買左咁多.點做得完啊.我有左又話要醫生證明....係咁迫我開course ........好嬲呀!到生左之後到而家都無去過啦!

子爵府

咁我想問,係唔係所有人都無辦法成功投訴到? 我都係投訴緊旺角好望角果間,已經 send 左 投訴去消委會,預左消委會係幫唔到只係想投訴下,之後計劃透過報紙雜誌投訴。

別墅

佢地D大公司,多數都呃你買多D
下次去番D小美容院‘反而重有心機做
我都係在小形美容院做,又唔se11野又有心機,佢地D產品都0k
有好多E學品牌都有得做....

禁止訪問

民房

回覆 yanyan123123 的帖子

我今年四月都係悅容莊完了
course,其實你要自己記住開咭日期,對方一定唔會提你,因為里個係常用手法,

我曾經也是一位美容師,所以有所提防,他們會和你扮friend,之後又會叫你買野,總之你

自己要立定主意,唔好耳仔軟,無人可以明搶你D錢!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

我已經入稟小額錢債追討旺角好望角分店,星期一上 court,但悅榕莊果邊尋日先寄到份佢地既聲明比我,仲要入面大話連編想將責任推番落我度,我而家希望盡最後努力,希望各位提供相關資料。
1. 我之前都搵過相關資料,但事隔久遠有少少 missed 左,想問呢度有無受害人係 08 年 8 月買 plan? 可否盡快 pm 我?

mavisli126  有結果未? 我同你CASE差唔多...  發表於 12-11-20 23:15

禁止訪問

回覆:悅榕莊 (旺角) 已投訴

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

呢個悅榕莊以前成日COLD CALL話有PROMOTION FACIAL唔使錢,但近呢一年啲COLD CALL就話以優惠價做FACIAL,我答佢話如果唔使錢我可能會考慮,點知個SALES如果唔使錢你都唔好試La,你話而加啲Sales見戰人唔上當,已經用另一個way去sale嘢.各位要小心呀!

大宅

回覆 anniehsh 的帖子

我覺得自己既態度可以強硬的, 唔好心軟,
即答她 : (唔需要 / 唔駛 / 做完晒的COURSE才唸 / 我趕時間, 要幾多點走前...! )

複式洋房

我做左3年了.
對上一次都係比佢屈的!
hard sell 到爆,
sale 野時越講越唔make sense. 大家可以留意下.

另外有個問題想問下~
body 係咪唔可以做半小時?? 因為我得返一格body, book 左之後個sale 打返黎話唔可以做半小時...除非再買course!!!
我都唔打算再join 佢...但點先可以用埋果一格呢??

複式洋房

回覆 samho628 的帖子

我既情況就係上年6月買左40格, 一路做到而家大概做左12格, 今日sale姐姐o係我簽名交key時同我講, facial 6月尾到期(即前後給我一年期), 我唸你要勤d做啦..我心唸, 得番一個月要我做晒剩下的28格..點用呀...
我想請問下大家呀: 悅榕莊join course時既contract乜真係有寫明一年期嗎?
我記得我join既時候, sale姐姐同我講, 到時一定可以俾我extend...(但無寫明幾耐)....
咁我而家點算..大家可給我一點意見嗎?

複式洋房

MusicTV 發表於 11-4-28 17:16
我諗我唔join了。呢80格當買個教訓

複式洋房

anniehsh 發表於 09-3-11 14:43
我都有係佢地度開course, 同我個fd每人買咗50格, 用咗10格左右, 跟佢D顧問同我講, 你個course都差唔 ...

我現在正正面對 屈我到期既問題..請問你當時是怎樣解決?

複式洋房

MusicTV 發表於 11-4-28 15:57
原來個個都係咁,佢地要我再買皮幾先比我續返80格呀

我現在面對緊續期既問題, 想請問你當時解決到嗎?

大宅

回覆:悅榕莊 (旺角) 已投訴

呢個帖係打手post

首頁

尾頁

跳至