夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

上年2月尾比我發現佢銀包有張係生日前後同舊同事影張親密照(佢坐底拎住個蛋糕而個女就從後攬住佢)而佢既解釋係影咗咪放係銀包到唔好浪費呢d又唔好d咁親密照另話個女都同其他男性都有咁影啦,我同無野,係11年時都有張兩個一齊影的咭相都係放係銀包而個張算係普通相,佢既解釋係又話唔好浪費都好耐前影,當時我只嬲幾日

但星期四我發現了佢銀包有上星期三的信用咭簽單,有張點了食物單(單上顯示有2人埋單時間9點5)及有停車單(入車場約8,走是9點7),我問佢同邊個食,你個日都好食得喎,可以食兩餐,其實當晚是他的生日同他公司年尾食飯和國內有位同事和他的兒子落來旅遊順便和他們食飯所以一定要出席和飯局早係一星期已經講過,但當晚佢7點幾鐘揸車出去,而佢當日10點幾有whatapps食飯相比我,佢話張單係國內同事食的及他們比返錢,我簽咭係拎免費停車場而老細叫佢車接埋佢地一齊過去食飯,咁解釋我接受咗,

但個日又比我發現佢張所謂唔親密的合照放係散銀包側面透明咭位置,個下我已經上火,呢單我無再問,我驚我會係兩個仔面前失控,呢要幾日返工,放工返來都無同過佢講過一句說話,直至昨天下午,佢叫我地出去食野,我唔去,因為我團火仲未熄,但我又唔敢再問佢同個舊同事,我驚同嘈,那他話細仔落去食野,大仔無跟落去,我覺得我做咗個錯誤決定,就係比張相個大仔睇,問佢仲記唔記得呢個姐姐,佢話唔記得,我話呢個咪xx,之後我仔就話亞爸成日同佢whatapps,佢個名仲要加xx-娘子同好秘密嫁,我個下已經上晒火,昨晚到現在我都無同佢講過一句說話,今日十點幾未見佢地三父子未起身,我自己已經出門遊蕩到現在

複式洋房

回覆:懷疑出軌定係我疑心大

下,遊蕩咁耐。返去啦~傾清楚將問題解決。遊蕩無用架,佢咪係屋企舒舒服服咁

子爵府

畀面勳章

一定身有屎啦。。如果唔係洗乜鬼鬼祟祟收埋啲相。。
坐低問佢想點。。唔好同佢嘈,嘈係冇用的。。
你平心靜氣佢反而會驚

大宅

回覆:sannyg 的帖子

其實都係蕩咗一個鐘多d,食完野就去圖書館打鄧都現在,想比自己靜下想清楚之後點做,
我都明要講清楚問清楚,我都呻下,唔想屈埋係個心到

侯爵府

睛靈勳章

回覆:GAKET03 的帖子

放別的女人張相係透明位,咁佢有冇放你地3母子或其他朋友的相喺銀包?

其實好明顯係有野,平心静氣同佢傾吓啦,如果佢平時都係衰,鋪定從路,立定錢作最壞打算。

侯爵府

睛靈勳章

小朋友幾大?

水晶宮

冇可能放屋企以外既人的照片在銀包內,任何理由都不成理由。

瑪瑙宮

問清楚佢想點, 您都諗清楚自己想點. 您未諗清楚就唔好問住, 一間佢即話離婚您又唔知點.

大宅

回覆:HLDMaMa 的帖子

大12,細7
細仔出世時都有放細仔張相,但呢五年都無放過我地d相,
同我地影相都少,

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:問清楚佢想點, 您都諗清楚自己想點. 您未

原帖由 Nancy20090615 於 16-02-14 發表

問清楚佢想點, 您都諗清楚自己想點. 您未諗清楚就唔 ...
agree

good luck

大宅

回覆:vet 的帖子

佢只講話掉晒d相law,一句唔信就算,你留係到,我走,之後出咗去

子爵府

引用:佢只講話掉晒d相law,一句唔信就算,你留係

原帖由 GAKET03 於 16-02-14 發表
佢只講話掉晒d相law,一句唔信就算,你留係到,我走,之後出咗去
係要解決架喇
但你有無勇氣或打算去面對
有啲野說穿了就未必有得補救
要知自己想點先可以行一步
good night

未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

唔係你疑心大,正常一定冇可能放女人合照喺銀包之類ge位置
就算係冇野,知你呷醋都應該要tum你,唔tum你你知佢對你點啦

水晶宮

唔好浪費 ?! 呢個原因好勉強喎。每次同人影相唔好浪費就放銀包,個銀包咪要好大 ?!

結左婚有老婆,無可能放第二個女仔既相喺銀包。咩原因都無可能。除非係自己個女,或者係明星相都仲得。。。

瑪瑙宮

GAKET03 發表於 16-2-14 18:26

嘩, 咁唔理您感受, 走姐係點? 唔番黎?

大宅

一定同個女人有d嘢,好好坐低傾下,唔一定要離婚架,了解下佢地去到咩程度先再諗下一步。

珍珠宮

環保接龍勳章

GAKET03 發表於 16-2-14 15:14
上年2月尾比我發現佢銀包有張係生日前後同舊同事影張親密照(佢坐底拎住個蛋糕而個女就從後攬住佢)而佢既解 ...
我比較小氣, 忍吾到有呢張相放佢銀包, 再加上佢甘既態度, 嬲嬲地我會剪爛佢

伯爵府

肯定有野,無端端点會放第二個女人相在銀包

侯爵府

已經好明顯

BIGPAT    發表於 16-2-15 15:06

子爵府

肯定有野,放條女張相在銀包。
但可能係條女想比你發現。
條佬又樂得條女可以忍咁耐人地有正印。及正印又儍呼呼信條佬。
爆發前請諗清楚每一步點行先爆

首頁

尾頁

跳至