親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

上年用citibank book OK

侯爵府

畀面勳章

引用:為何用中國銀行卡付款,去到認証碼我未輸入

原帖由 maggielau0705 於 16-02-15 發表
為何用中國銀行卡付款,去到認証碼我未輸入就即時跳到這畫面?試左2次都係咁,book唔到加被銀行block卡…… ...
Maggie

攪點未?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 16-02-15

原帖由 daisy17772 於 16-02-19 發表
Maggie

攪點未?
未呀!用HSBC,認証左又跳去error,再搞落去,我朋友d卡被block死曬!japanican不斷只話佢系統冇問題,叫我用其他卡試!我放棄左!搵到jalan有花伝抄訂,不過全部房冇得選小孩付70%,只能book埋大人,又要放棄!
yahoo.jp都有得訂,不過付款不是卡主又唔得,如果用第三者卡要証明,但又冇講用咩証明,send mail去問,2日都未覆!

男爵府

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子其實我自己再细

原帖由 Cheuk2012 於 16-02-16 發表
回覆 maggielau0705 的帖子

其實我自己再细心D睇,呢個網訂酒店房都貴,所以我最後都cancel 咗,仲要比佢 ...
呢間係貴架,次次格完價都比人貴,條文又不清楚,尤其1泊2食的,所以只用日本的酒店網訂

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

琥珀宮

回覆 HuiTung 的帖子

係呀!我最近睇7月九州嘅酒店,間間都貴,自己係官網book 仲平好多,我total book 咗3間酒店,另外expedia 都平過佢。

侯爵府

夏天玩到顛

maggielau0705 發表於 16-2-19 14:24
未呀!用HSBC,認証左又跳去error,再搞落去,我朋友d卡被block死曬!japanican不斷只話佢系統冇問題,叫我 ...
尋日試過DBS同BEA都冇問題

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 16-2-19 14:24

原帖由 shirleyng817 於 16-02-20 發表
尋日試過DBS同BEA都冇問題
尼2張卡都冇,而且我已經灰到唔想再用尼個網站book.有人HSBC都訂到,我又唔得,再問朋友借尼2張,如果又唔得……我費事累人!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

maggielau0705 發表於 16-2-20 10:34
尼2張卡都冇,而且我已經灰到唔想再用尼個網站book.有人HSBC都訂到,我又唔得,再問朋友借尼2張,如果又唔 ...

會吾會關你部電腦事? 轉用其他機得吾得?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 16-2-20 10:34

原帖由 Tabo63 於 16-02-20 發表
會吾會關你部電腦事? 轉用其他機得吾得?
電腦,電話,ipad都用過,就是連續唔得,卡公司驚人盜用卡,連卡都block埋!激c我呀!已經通過認証畫面,就跳去error呀!

侯爵府

夏天玩到顛

maggielau0705 發表於 16-2-20 10:34
尼2張卡都冇,而且我已經灰到唔想再用尼個網站book.有人HSBC都訂到,我又唔得,再問朋友借尼2張,如果又唔 ...
我用DBS同BEA分開4次book 都冇問題,再試過,可能ok架喇

大宅

我昨天book都有同樣問題。中銀,Manhattan 都唔得。用東亞就得。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705 發表於 16-2-20 10:34

原帖由 shirleyng817 於 16-02-22 發表
我用DBS同BEA分開4次book 都冇問題,再試過,可能ok架喇
放棄左!

侯爵府

用chrome得唔得~~
我上年唔記得用citi定hsbc, 冇問題呀~~~

我遲下又出發啦~~
睇緊除左japanican, 仲有邊間好~~
有冇推介?

hotels.com而家太少酒店揀~~

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:用chrome得唔得~~我上年唔記得用citi定hsbc

原帖由 alienalice 於 16-02-22 發表
用chrome得唔得~~
我上年唔記得用citi定hsbc, 冇問題呀~~~
咪用chrome,訂!

首頁

尾頁

跳至