親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+16-03-01

原帖由 maggielau0705 於 16-03-01 發表
明天幫你睇,是否新宿?
係呀係呀,麻煩哂你

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

熊貓BB 發表於 16-2-17 15:34
Yeah yeah yeah! 我也很滿意。aeon就在shinagawa seaside (一個站).. 另JR 品川也有shuttle去aeon. 仲有去 ...
請問酒店shuttle bus幾點收呢? 我哋通常都玩到好夜,驚冇車返酒店呀~ 呢間距離JR車站係咪好遠? 如果冇shuttle bus,行唔行到返去呢? 唔該晒!

男爵府

回覆:natalielee 的帖子

到零晨0:45分..明天post shuttle schedule 給你,iPhone apps post 不到...

男爵府

轉缐去shinagawa seaside 行幾分鐘也可

大宅

熊貓BB 發表於 16-4-5 20:16
到零晨0:45分..明天post shuttle schedule 給你,iPhone apps post 不到...
謝謝你呀!

大宅

熊貓BB 發表於 16-4-5 20:19
轉缐去shinagawa seaside 行幾分鐘也可
唔好意思,我唔係好明其實"品川站港南口天王洲"即係最近JR邊個站呢? 站名係"品川"定係"天王洲"呢? 因為查交通apps唔知應該用品川做出發點定係邊個站名呢? 唔該晒!!

男爵府

回覆 natalielee 的帖子

U can see the map for relationship of toyoko inn and 天王洲monorail and 天王洲臨海缐stations and the station names (top one in the last photo is 臨海缐and lower station name is monorail. If u type 天王洲in navitime, I think u can choose either of these 2 stations. If u go to 新宿(seer route map), no interchange required as 埼京線is connected to 臨海缐directly. U can go to 新木場 for interchange to Disneyland. Aeon is at shinagawa seaside and 台場 can also be reached with this line.

Monorail brings u from airport 羽田 to 天王洲in 10 mins.

男爵府

倒轉咗... Shuttle schedule

大宅

熊貓BB 發表於 16-4-6 19:56
Hi 熊貓BB, 謝謝你的詳盡解釋呀!請問你monorail是不是粗藍色線那一條呢? 如果成田機場去天王洲係應該點去呢? 如果天王洲去橫濱是在大井町轉車嗎? 麻煩晒!

大宅

熊貓BB 發表於 16-4-6 19:58
個時間表寫25:00? 係咪即係1am呢?

大宅

搭酒店車去品川站轉京濱東北線可到橫濱!

在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

大宅

chaknok 發表於 16-4-7 12:06
搭酒店車去品川站轉京濱東北線可到橫濱!
Hi chaknok, 謝謝你的回覆,東橫INN是近天王洲monorail and 天王洲臨海缐的站,對嗎? 如果搭呢兩個站出發去第二度方便嗎? 因為驚就唔到酒店車的時間呢~

大宅

係呀! 加埋JR品川,我覺得好方便!👍👍

在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

大宅

红色係monorail 站,粉紅色係臨海缐站!

男爵府

引用:暫時for會員很多房,你最好逐日逐日book,

原帖由 熊貓BB 於 16-02-17 發表
暫時for會員很多房,你最好逐日逐日book, 一足三個月就book...book不到就另一room type 都book咗先,慢慢再 ...
請問family twin係咪就係family twin room B ? 有沙發?

另請問Deluxe Twin 有無沙發?

男爵府

回覆:--得得B-- 的帖子

不好意思,誤導了你。deluxe twin 才是有sofa 及兩張1.5m床(可住四大人)。family twin A is 1.1m 及1.4m床(2大人),family twin B is 1.1m及1.5m (3大人),family twin A 及B也沒有sofa區。

男爵府

引用:不好意思,誤導了你。deluxe twin 才是有so

原帖由 熊貓BB 於 16-04-11 發表
不好意思,誤導了你。deluxe twin 才是有sofa 及兩張1.5m床(可住四大人)。family twin A is 1.1m 及1.4m床 ...
即是我要沙發,就一定要訂deluxe twin. thanks!

大宅

chaknok 發表於 16-4-8 17:31
红色係monorail 站,粉紅色係臨海缐站!
明白晒,唔該晒你呀!!

首頁

尾頁

跳至