潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

ansasam 發表於 16-2-17 21:56
我喺香港store買(cwb/ tst/ yuen long/ shatin都有). jackwills 官網都有
thx

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

ansasam 發表於 16-2-17 22:04
我早幾日去望過, 試完, 到今日都係諗住佢, 即刻落去買左佢
差唔多時間,可以出場我原本打算買Muji 嗰件,試過幾次,organic 真係好舒服,長度又係我喜歡。好可惜,只可以dry clean,即刻決定放棄
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

回覆:trench coat

MAX&CO

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:MAX&CO

原帖由 yishunbada 於 16-02-18 發表
MAX&CO
係wo, 我只係研究過Maxmara

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

別墅

回覆:babyislove 的帖子

American vintage, 仔似幾好喎

版主

引用:American vintage, 仔似幾好喎

原帖由 taytay 於 16-02-18 發表
American vintage, 仔似幾好喎
係,但我想要長少少(around 到半隻大腿),所以1516中

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得 trench coat個款都是差不多

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

平平地, 我會揀Zara, 學上面話齋, trench coat啲款件件都差唔多

版主

引用:平平地, 我會揀Zara, 學上面話齋, trench c

原帖由 991129 於 16-02-18 發表
平平地, 我會揀Zara, 學上面話齋, trench coat啲款件件都差唔多
Zara我去試過,唔太喜歡佢D料,著起有D臃腫

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:我覺得 trench coat個款都是差不多

原帖由 ada0707 於 16-02-18 發表
我覺得 trench coat個款都是差不多
都係,分別好少,但價錢好大分别
我唔係成日著,所以唔會買件太貴

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

回覆:babyislove 的帖子

how about coach ??

水晶宮

今日在利舞台Uniqlo 見到, $699 減至$499

水晶宮

引用:今日在利舞台Uniqlo+見到,+$699+減至$499

原帖由 llmom 於 16-02-18 發表
今日在利舞台Uniqlo 見到, $699 減至$499
This one

子爵府

開心吸收勳章

我有兩件aigle同一件Zara, zara嗰件著完個人大咗一個碼咁,好少著,aigle又薄又輕,gore-tex擋風一流,cutting都好好睇,擁有兩件後就打消咗買burberry的念頭。

大宅

準備買timberland

珍珠宮

引用:我有兩件aigle同一件Zara, zara嗰件著完個

原帖由 港式奶茶 於 16-02-18 發表
我有兩件aigle同一件Zara, zara嗰件著完個人大咗一個碼咁,好少著,aigle又薄又輕,gore-tex擋風一流,cutt ...
係呀? 咁你兩件 aigle 買左幾錢?

版主

引用:Quote:原帖由 llmom 於 16-02-18 發表今日

原帖由 llmom 於 16-02-18 發表
This one
前幾日試過呢件,我想長身少少

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:準備買timberland

原帖由 sylvianyiuchun 於 16-02-18 發表
準備買timberland
呢件好靚

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:how about coach

原帖由 OxOx 於 16-02-18 發表
how about coach ??
係wo,我研究吓先

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

引用:我有兩件aigle同一件Zara, zara嗰件著完個

原帖由 港式奶茶 於 16-02-18 發表
我有兩件aigle同一件Zara, zara嗰件著完個人大咗一個碼咁,好少著,aigle又薄又輕,gore-tex擋風一流,cutt ...
Aigle質素
我想買new sand color 但無我碼

回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至