潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Juicy運動衫係最有代表性!!好多人喺美國入貨,又平D款又新,嗰時香港都未有專門店,仲未興..但而家...太多冒牌假貨....

大宅

這睇中這個袋, 但是啡色, 好看嗎?

http://www.juicycouture.com/shoponline/handbagsshoes/handbags/prodV05K3

原文章由 Peninsula 於 08-10-6 00:21 發表
Juicy運動衫係最有代表性!!好多人喺美國入貨,又平D款又新,嗰時香港都未有專門店,仲未興..但而家...太多冒牌假貨....

禁止訪問

珍珠宮

我今日都搽左Juicy Couture既香水...
佢D便服鞋都好易襯..

複式洋房

Juicy Couture D野真係好令...不過D款都幾後生女...每次經過海港城個間專門店都會停係外面睇下..但唔敢入...因為怕俾D SALES姐姐望到實...

複式洋房

原帖由 tungtung131 於 08-10-9 16:18 發表
這睇中這個袋, 但是啡色, 好看嗎?

http://www.juicycouture.com/shoponline/handbagsshoes/handbags/prodV05K3

想問下E個網上既價錢係味US???同埋俾錢之後包埋寄黎香港???唔係好識睇英文...THX!~

大宅

AGREE!真係勁多,仲要好鬼真咁~~mouth:

原帖由 Peninsula 於 08-10-6 00:21 發表

複式洋房

原帖由 skc429 於 08-10-5 21:05 發表
我係Juicy Couture 忠實 fans, 在香港未有專門店時我都買好多,不論首飾物, 手袋, 一套套運動衫,但後尾發覺近呢兩三年條街度越黎越多師奶著Juicy運動衫褲, 再近期d仲有好多菲佣著添(有好大可能係假貨), 我在大陸見到$ ...

子爵府

原帖由 ~惠惠~ 於 08-9-23 00:48 發表

係咪講呢個呀??我買左~我成日用架~

我上個星期問過$1580, 不過我怕老公笑我扮YOUNG

首頁

尾頁

跳至