親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

復活節想去同兩個細路去澳門玩, 請教如果差唔多價錢, 銀河定大倉好D? 另外又見holiday inn有夢工場package, 包夢工場早餐, 有冇人試過值唔值得去?

珍珠宮

銀河未住過
大倉我都幾鐘意 日式feel d
HOLIDAY INN都可以 勝在夠平

大宅

回覆 迷人pinklady 的帖子

Thx, 請問holiday inn張床夠唔夠兩大兩細訓?

珍珠宮

waterwitch 發表於 16-2-18 17:12

咁我又唔識分得唔得呀…
2個細幾大呀?

伯爵府

回覆:澳門酒店一問

直接上銀河酒店網訂,3/25入住一晚連早餐係1600有找,但唔知加多一位早餐要幾錢?因為我地一家3口。未計船飛,起碼3佰一位位。

大宅

回覆:迷人pinklady 的帖子

5歲3歲

大宅

畀面勳章

引用:回覆 迷人pinklady 的帖子Thx, 請問holiday

原帖由 waterwitch 於 16-02-18 發表

兩張床拍埋可以,好夠大,一張大床就難講d

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:復活節想去同兩個細路去澳門玩,+請教如果差

原帖由 waterwitch 於 16-02-18 發表
復活節想去同兩個細路去澳門玩, 請教如果差唔多價錢, 銀河定大倉好D? 另外又見holiday inn有夢工場package, ...
我復活節都去,我地無訂 package,齋訂房,訂咗銀河套房,一房一廳都有77平方米,住兩晚,用 early bird 優惠,$4千頭!不過宜家哩個價唔得喇!

首頁

尾頁

跳至