自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我係manning買架, 不過冇留單, 又開左, 有冇得退貸 OR 退$架

男爵府

原文章由 anita_yps 於 08-9-22 19:47 發表
我係manning買架, 不過冇留單, 又開左, 有冇得退貸 OR 退$架
2299 3388 ,自己打去問問~!!!
。。。。。。。。。。。

複式洋房

雀巢

請問知唔知雀巢金裝媽媽有無事呢?

別墅

HI,冇留單, 又開左,都可以換呀~~,今日同朋友去惠康換咗,罐雀巢金裝+3仲要唔係喺惠康買,係喺藥房嫁~~

男爵府

回覆 #3 anita_yps 的文章

anita_yps
你有無keep附近supermarket d 單,如有,打去問有無得退,我打去問2間wellcome say no,再打電話去park'n say yes 呀,我依家去park’n 退,開左都可退!

複式洋房

好媽媽勳章

萬寧好衰呀!我今日拎d奶粉去退,點知佢話無收據就唔會退,我帶住個仔拎住3大罐呀!拎到去話無得退,激死,我d奶粉全新ga,未開封添,你地話係唔係激死!百佳就話無收據全新都可以退!

複式洋房

hi, 請問你係邊間惠康換,洗唔洗話係佢地到買ka, thank you

原文章由 kinki726 於 08-9-22 20:30 發表
HI,冇留單, 又開左,都可以換呀~~,今日同朋友去惠康換咗,罐雀巢金裝+3仲要唔係喺惠康買,係喺藥房嫁~~

男爵府

唔好掛住換錢先啦, 有冇諗過小朋友有冇事ar? 如果食到3+都食左好幾年啦, 我亞女就食左四年, 仲食得好密tim, 你地有冇諗住帶小朋友去檢查ar?

男爵府

睛靈勳章

我都係manning換其他嘢,雖然已經開咗,因為我無單,只可以換嘢,唔可以退錢,但我有credit card slip做証,佢會搵番record

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀,我樓下萬0都係呀,只係比熱線叫我打去喎,

原文章由 angelblue_candy 於 08-9-22 20:56 發表
萬寧好衰呀!我今日拎d奶粉去退,點知佢話無收據就唔會退,我帶住個仔拎住3大罐呀!拎到去話無得退,激死,我d奶粉全新ga,未開封添,你地話係唔係激死!百佳就話無收據全新都可以退! ...

公爵府

好媽媽勳章

各位媽咪拿奶粉去惠康一定退比你,不論有無單據,因惠康和雀巢都是牛奶公司集團自己公司貨一定要回收
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁萬0都係啦,點解佢地唔肯回收,

原文章由 sarahyukhob 於 08-9-22 22:27 發表
各位媽咪拿奶粉去惠康一定退比你,不論有無單據,因惠康和雀巢都是牛奶公司集團自己公司貨一定要回收

別墅

雀巢退貨

今天我都去了百佳換了錢, 冇單的, 而且有一罐差不多吃完添

公爵府

好媽媽勳章

萬寧走高檔揸正來做:;pppp:
原文章由 jamieconnie 於 08-9-22 22:42 發表
咁萬0都係啦,點解佢地唔肯回收,
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

咁開左收唔收番呀,又有無話係部全部系列都回收呀

原文章由 sarahyukhob 於 08-9-22 22:45 發表
萬寧走高檔揸正來做:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有媽咪知道雀巢兒童高鈣(6歲+)可以拿去退錢嗎?

公爵府

好媽媽勳章

唔好想咁多 拿拿臨帶晒去惠康退啦 佢改變主意你就後悔
原文章由 jamieconnie 於 08-9-22 22:48 發表
咁開左收唔收番呀,又有無話係部全部系列都回收呀

珍珠宮

好啦,聽朝叫姐姐攞去換先,唔該哂

原文章由 sarahyukhob 於 08-9-22 22:53 發表
唔好想咁多 拿拿臨帶晒去惠康退啦 佢改變主意你就後悔

民房

萬0

我問萬0如冇單有冇得退換其他貨品, 佢話一定要有單同埋要俾佢睇清楚係咪係萬0買, 仲有個收銀態度勁差囉...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有冇人知"雀巢兒童成長3+歲奶粉" 可唔可以退呀? 唔該。

首頁

尾頁

跳至