親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

暑假想一家4口去沖繩,去過沖繩既JM,有冇平靚正既酒店介紹,唔該曬

大宅

回覆:沖繩酒店

沖繩酒店好貴,我岩岩book左

男爵府

好媽媽勳章

平靚正人人定義不同喎,我覺得yugaf,aj 幸喜好,但不知是否你杯茶

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

子爵府

我而家住緊mercure naha...高級twin room幾好
2張4尺床, 2大2小開左gip都有得行

不過我而家馬拉松都貴, 1200晚
比平時貴成陪

大宅

引用:暑假想一家4口去沖繩,去過沖繩既JM,有冇平

原帖由 SkyTracy 於 16-02-19 發表
暑假想一家4口去沖繩,去過沖繩既JM,有冇平靚正既酒店介紹,唔該曬
check下rizzan, 早鳥較平,好住。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

chanpeimui 發表於 16-2-19 23:13
我而家住緊mercure naha...高級twin room幾好
2張4尺床, 2大2小開左gip都有得行

我之前都係住Mercure 非常方便好住,回程返機場好快,坐幾個站就到機場。

秘書妹妹    發表於 16-2-25 18:15

男爵府

唔該曬咁多位jm

伯爵府

引用:Quote:chanpeimui+發表於+16-2-19+23:13+我

原帖由 Tabo63 於 16-02-20 發表
我之前都係住Mercure 非常方便好住,回程返機場好快,坐幾個站就到機場。
...
我都係兩大兩小,11 & 6 可以入住嗎?

公爵府

kc1016 發表於 16-2-22 21:34
我都係兩大兩小,11 & 6 可以入住嗎?

我係book 3人房有3床都夠瞓,6yr 吾知計吾計, 可能要加錢。你要問下酒店

男爵府

引用:Quote:chanpeimui 發表於 16-2-19 23:13 我

原帖由 Tabo63 於 16-02-20 發表
...
請問係咪等於 Mercure Okinawa Naha Hotel? 酒店附近有咩食/玩/睇?

大宅

回覆:wendybruce 的帖子

好多人話mercre好,有人推介double tree by Hilton. 我自己住咗國際通jal,超方便!
美國村嘅vessel亦平靚正,有個沙灘仔。

男爵府

引用:好多人話mercre好,有人推介double tree by

原帖由 FUNGSN 於 16-02-22 發表
好多人話mercre好,有人推介double tree by Hilton. 我自己住咗國際通jal,超方便!
美國村嘅vessel亦平靚正 ...
你住嗰間近鐵路嗎?坐咩交通公具?

大宅

回覆:wendybruce 的帖子

我自駕的

公爵府

wendybruce 發表於 16-2-22 22:35
請問係咪等於 Mercure Okinawa Naha Hotel? 酒店附近有咩食/玩/睇?

係呢間,佢附近得個大球場ja..不過近單軌站,坐幾個站就去到小祿aeon, 又可坐去國際通。佢酒店較新淨,樓下係ots, 方便開始自駕玩,或玩完返黎交低車搭單軌去機場。但早餐弱d, 選擇少。。

公爵府

wendybruce 發表於 16-2-22 22:35

係呢間,佢附近得個大球場ja..不過近單軌站,坐幾個站就去到小祿aeon, 又可坐去國際通。佢酒店較新淨,樓下係ots, 方便開始自駕玩,或玩完返黎交低車搭單軌去機場。但早餐弱d, 選擇少。。

大宅

5日4夜住那霸區酒店,咁去水族館咪好遠呀?

公爵府

Melodyxo 發表於 16-2-24 01:28
5日4夜住那霸區酒店,咁去水族館咪好遠呀?

係好遠北上完仲要趕返落市。。所以我就住幾間酒店。你住中部都近d..

大宅

引用:Quote:Melodyxo+發表於+16-2-24+01:28+5日4

原帖由 Tabo63 於 16-02-24 發表
係好遠北上完仲要趕返落市。。所以我就住幾間酒店。你住中部都近d..
多謝意見,咁我搵下中部邊間好先,唔該

大宅

Tabo63 發表於 16-2-24 07:16
請問住恩納去水族館方便嗎?

tks!

公爵府

MWFCHAN1 發表於 16-2-24 10:20
請問住恩納去水族館方便嗎?

tks!

恩納都係中部,北上水族館都較那霸市近好多

首頁

尾頁

跳至