跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我BB依家食緊A+3號,昨天問晒慈云山,鳳凰村,黃大仙,新蒲崗所有藥房,屈X士,萬0,惠X,百X都冇晒呀,今日又問左土爪灣的都冇,BB剩下的奶粉只可以食埋明天,再買唔到點算呀?有人知道邊度有得賣嗎??????????????

民房

食A+3.. 你 bb 都最少 1 歲 la.奶粉唔係主要食物及營養來源。反而留意3餐營養是否均衡及足夠生果。

複式洋房

暈,咁冇理由一餐奶都唔比佢食架,依家都係2餐奶+2餐粥,依粥一定會有菜同肉,下午3點會食水果呀

大宅

我有4包 A+3 sample. 我住鑽石山,妳要唔要呀? 可今晚或明早取。
原文章由 廖小B 於 08-9-23 12:03 發表
我BB依家食緊A+3號,昨天問晒慈云山,鳳凰村,黃大仙,新蒲崗所有藥房,屈X士,萬0,惠X,百X都冇晒呀,今日又問左土爪灣的都冇,BB剩下的奶粉只可以食埋明天,再買唔到點算呀?有人知道邊度有得賣嗎?????????????? :na ...

複式洋房

昨天我見到有人係Mongkok East Rail station 萬寧訂 A+2.商員話今天9:30AM 有物收.

複式洋房

我尋日訂,佢地都話唔比訂,唔知道幾時有貨呀

複式洋房

amysome :
好呀,我住慈云山呀,今晚幾時呀,我都ok架,多謝你呀

複式洋房

你可以打去美贊臣熱線度問吓,睇吓佢地可唔可以幫你訂啦。

原文章由 廖小B 於 08-9-23 12:03 發表
我BB依家食緊A+3號,昨天問晒慈云山,鳳凰村,黃大仙,新蒲崗所有藥房,屈X士,萬0,惠X,百X都冇晒呀,今日又問左土爪灣的都冇,BB剩下的奶粉只可以食埋明天,再買唔到點算呀?有人知道邊度有得賣嗎?????????????? :na ...

男爵府

我住屯門,重有得買喎。不過限量。
其實買唔到三號,食一號數都可以,醫生都係咁講。

[ 本文章最後由 oldbean 於 08-9-23 17:32 編輯 ]

大宅

mead johnson product hotline 2510 6321

別墅

我有2包安兒宝A+3 samples,你要嗎?前日我在住所附近的藥房見到返貨,明天幫你check 吓!

大宅

尋日我見屯門萬寧仲有...

大宅

I live KT and the nearby Pharmacy still have stocks

If you want, I order and send to you tomorrow with 2 packets samples

PM me ur no., stock you want and we date afterwards

CANNY's Blog 請按『個人網頁』

複式洋房

多謝各位媽咪的幫助,我尋日打左去美贊臣熱線啦,佢地叫人送左4罐400克的比我食住先,因為我同我老公都要返工,所以我根本唔夠人搶,我去訂又唔比,好慘呀,問到藥房有貨返,不過我放工都已經比人買晒啦,已經差唔多一個星期買唔到啦...,等我再努力一下,發散所有人幫我買先得..,多謝各位媽咪

首頁

尾頁

跳至