論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

99個印印不嬲幾好,做嘢ok又錫小朋友,同哋關係都唔錯。今日99發現佢房嘅冷氣機下面空隙收埋咗一舊幾大舊,但唔完整嘅豬頭骨,好嘔心,有無jm知道係乜東東?

註:工人信回教,唔食豬肉

只許周官放火 不許百姓點燈

大宅

我工人床底都有一舊,不過我無睇係D咩

大宅

回覆:dogdogling 的帖子

有沒有相睇下?

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:99個印印不嬲幾好,做嘢ok又錫小朋友,同哋

原帖由 dogdogling 於 16-02-21 發表
99個印印不嬲幾好,做嘢ok又錫小朋友,同哋關係都唔錯。今日99發現佢房嘅冷氣機下面空隙收埋咗一舊幾大舊, ...
生定熟架?

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

公爵府

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無論係咩,最重要根本係唔應該有哩啲嘢喺嗰個位置,成間屋,除咗工人冇人會咁做,小心工人吧,印印表裏不一,唔係新鮮事。

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dogdogling 發表於 16-2-21 18:39
99個印印不嬲幾好,做嘢ok又錫小朋友,同哋關係都唔錯。今日99發現佢房嘅冷氣機下面空隙收埋咗一舊幾大舊, ...
我舊印唔知係咪又係用巫術, 放左些不明來歷的紅色血, 在她房間床下的地板。仲有一張相片是她的, 相片背後寫左大埋印尼文, 一併放在地板上。舊印是炒的, 因為唔識湊BB, 決定唔用她。 當時菲姐一來, 她推開張床大清潔, 發現到的! 我同菲姐見到都想

公爵府

引用:無論係咩,最重要根本係唔應該有哩啲嘢喺嗰

原帖由 DoReMi媽媽 於 16-02-22 發表
無論係咩,最重要根本係唔應該有哩啲嘢喺嗰個位置,成間屋,除咗工人冇人會咁做,小心工人吧,印印表裏不一 ...
同意,應該不是好意,又核突,又鬼鼠地收埋,係光明正大就唔駛擺果度!小心此人

大宅

回覆:係咪巫術?

今日返99度睇咗佢之前映低嘅相,要更正嗰d係完整嘅豬腿骨有成4、5舊,似熟嘅
我99話唔會係煲湯剩番,因為佢會叫豬檔斬開,一定係工人有心買番嚟。我哋決定等今晚齊人就審下個工人

大宅

回覆:係咪巫術?

補相

男爵府

。有冇妈咪有請印傭可show 比姐姐问下。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

巫乜鬼術呀佢識巫術使乜做工人呀

用D核突野嚇你就真不過嚇得你, 即其心術不正, 小心.

因回教, 豬, 佢地唔單只唔食, 行近D都似有病毒咁嘅, 放個豬頭在床下底? 銀紙放係牀下底就話啫.

首頁

尾頁

跳至