影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

睇完風中……再煲完瑯椰榜…………迷上了胡歌…………所以開了他以前个套生活啟示錄

係這套舊劇……
胡歌好後生…………後生到近乎青涩……成个青头仔……他当時講野發音有d lur 利…………眼皮冇lar..……仍然養眼……不知他当時幾多歲?

他是否發生了意外?右眼皮有異?不過他改善了發音………加上感情…及其聲線……依家講野都可电死人………………

子爵府

高齡媽媽 發表於 16-2-22 10:53
睇完風中……再煲完瑯椰榜…………迷上了胡歌…………所以開了他以前个套生活啟示錄

係這套舊劇……

遇到車禍,右眼受傷

tsung    發表於 16-2-22 16:32

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都開左2 集, 呢套吾係 2014 咩, 當然應該已發生車禍 呀

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

高齡媽媽 發表於 16-2-22 10:53

係這套舊劇……
好看嗎? 未有勇氣開大陸時裝劇....
不過為0左胡歌, JM 又推介0既話, 我會鼓起勇氣的

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 16-2-22 10:53 睇完

原帖由 Ryanma 於 16-02-22 發表
...
睇左两集,都ok.... 看到胡歌另一面…………很好!

伯爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 16-2-22 10:53 睇完

原帖由 Ryanma 於 16-02-22 發表
...
仲有…………要頂得住…………个大妈做佢女朋友……!在劇中,他叫她做大姐!

tsung    發表於 16-6-19 16:47

侯爵府

高齡媽媽 發表於 16-2-22 16:54
仲有…………要頂得住…………个大妈做佢女朋友……!在劇中,他叫她做大姐!

...

我都因為睇完琅琊榜而睇生活啟示錄同另一套美好時光

生活啟示錄幾好睇㗎, 講姊弟戀, 之後仲會結埋婚

美好時光就....冇需要開, 劇本同女主角都幾爛下, 但胡歌幾靚仔

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Ryanma 於 16-02-22 發表好看

原帖由 高齡媽媽 於 16-02-22 發表

...
我之前開過,就係比個大媽嚇走左不過睇完瑯,可能會試多次....果時唔識胡歌

公爵府

06年發生車禍,右邊面縫了100幾針,成個右眼蓋無左,要植皮。

當時系HK靜養左1年,留左唔少腳毛系HK噶

tsung    發表於 16-6-19 16:47

公爵府

bb2 發表於 16-2-22 17:28
我之前開過,就係比個大媽嚇走左不過睇完瑯,可能會試多次....果時唔識胡歌

...
哈哈,我都俾個大媽嚇走左……我睇完瑯琊都唔敢試!

時裝劇,不如睇佢另一套《無懈可擊之高手如林》

公爵府

Ryanma 發表於 16-2-22 14:36
...
胡歌時裝劇,睇《無懈可擊之高手如林》好過了。靚仔D,女主角又正常D。

雖然生活既女主演技好,不過真是太唔襯了

公爵府

tsewong 發表於 16-2-22 17:16
我都因為睇完琅琊榜而睇生活啟示錄同另一套美好時光

生活啟示錄幾好睇㗎, 講姊弟戀, 之後仲會結埋婚:zomb ...
大好時光直頭D“三觀”有問題。

個女主角就中左“胡歌降”,套戲從開拍到播完ENDING幾個月,佢都到處自稱“胡歌老婆”。

翡翠宮

引用:Quote:bb2 發表於 16-2-22 17:28 我之前開

原帖由 hugoma2015 於 16-02-22 發表
哈哈,我都俾個大媽嚇走左……我睇完瑯琊都唔敢試!

時裝劇,不如睇佢另一套《無懈可擊之高手如林》
胡歌做?

公爵府

bb2 發表於 16-2-22 17:48
胡歌做?
是啊,胡歌做噶。其實個角色有D似宗主添,不過就時裝背景咯,商戰片

伯爵府

引用:Quote:bb2 發表於 16-2-22 17:48 胡歌做

是啊,胡歌做噶。其實個角色有D似宗主添,不過就時裝背景咯,商戰片
為胡歌,考慮开來睇下…………

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 16-02-22 發表仲

原帖由 bb2 於 16-02-22 發表

...
开來睇下胡歌跳皮的一面………………!

伯爵府

引用:06年發生車禍,右邊面縫了100幾針,成個右

06年發生車禍,右邊面縫了100幾針,成個右眼蓋無左,要植皮。

當時系HK靜養左1年,留左唔少腳毛系HK噶 ...
嘩…………都10年了…………要找翻d舊聞看看…………他当時係香港做过乜?

公爵府

高齡媽媽 發表於 16-2-22 18:15
嘩…………都10年了…………要找翻d舊聞看看…………他当時係香港做过乜?

...
啊,你唔問起,我都無記得我下載左佢本自傳未睇曬,果本自傳就是講佢車禍之後到復出果段時間既經歷噶。

以我睇既部分黎講,佢車禍之後做左2次全身麻醉既大手術,然後情況穩定D就過黎HK啦,因為國內太多傳媒追蹤佢啦,無辦法好好休養。黎香港,有段時間住院,做眼皮修復手術,然後租公寓住左一段時間。后黎都有去韓國做修復手術,佢塊面一共做左10次手術噶

水晶宮

引用:睇完風中……再煲完瑯椰榜…………迷上了胡

原帖由 高齡媽媽 於 16-02-22 發表

係這套舊劇……
果套近期喎,我頂唔順個大媽,睇左集冇睇

伯爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 16-02-22 發表睇

原帖由 靚寶 於 16-02-22 發表
果套近期喎,我頂唔順個大媽,睇左集冇睇
睇…………係因為胡歌!

首頁
12345...8

尾頁

跳至