自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

別墅

大家有冇上亞so個網站睇過呀, 有佢以前在有線教(主)餸d片睇, 大家仲可以上載你(主)餸d片去

男爵府

阿So炒洋蔥,香氣四溢,家庭觀眾本來嗅不到,她大聲問聰明人及另一個幕後同事,他們都嗅到洋蔥香,拉闊了觀眾的想像空間,結果,我都仿佛感受洋蔥香。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

呢個係佢個selling point, ok呀 唔通又要好似其它飲食節目咁假咩,,,,,,,,雞有雞味, 魚有魚味
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

其實我真係吾覺大佬, 某李俗喎, 真係咁覺得既就吾適合睇電視羅, 因仲有俗過佢既實在太多la, 一係即頭話"吾鐘意佢"夠直接
原文章由 hkaa 於 08-9-24 10:30 發表
對!我不喜歡她!
QUOTE:
原文章由 tung_tungpig 於 08-9-23 22:53 發表
講野通俗到死 , 又大佬 , 又某李 ..

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

認同呀
原文章由 yoyobb 於 08-9-24 10:14 發表
其實我覺得無記做既阿蘇已經收儉左好多啦. 有線佢做得放好多...

所以如果佢仲理埋咁多批評, 真係ooh no. 不如睇都市閒情教煮送好過
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

子爵府

玩具勳章

蘇絲黄個節目好離譜

SO既作風一向都係咁, 你地睇唔慣就唔好睇。

我覺得都好好, d唔同既主持方法, 唔洗咁悶!
好過其他人話 :
咩有口感….” 即係咩呀?
! d魚有魚味, d鷄有鷄味都唔知好唔好味!
你地係咪靜係想睇呢d既節目呀?

so我地支持你!!!!

大宅

其實睇so都不只是教煮送,
佢會教妳買送點樣楝來煮,
我在有線巳追看她跟住又電台,
需然so教煮送唔會講份量人有串,
難以人人可以接受她,
可能現在電視台缺少這樣的人。
SO我支持妳

BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

子爵府

醒目開學勳章

agreed!!!

原文章由 3306A 於 08-9-24 11:50 發表
其實睇so都不只是教煮送,
佢會教妳買送點樣楝來煮,
我在有線巳追看她跟住又電台,
需然so教煮送唔會講份量人有串,
難以人人可以接受她,
可能現在電視台缺少這樣的人。
SO我支持妳
  ...

子爵府

我覺得得半個鐘好似少左d我有睇之餘, 同時亦會錄, 有野唔記得, 又或者可比埋姐姐睇又得, 我估佢第日又會出vcd, 甘我錄左, 就可慳番

[ 本文章最後由 PoPo 於 08-9-24 12:11 編輯 ]

大宅

睛靈勳章

good show i like it

珍珠宮

畀面勳章

我buy佢既style架,有料既人串d又如何呢,佢係性情中人,kum既表現一d都唔出奇

別墅

我覺得幾好睇呀....
阿so個性格不嬲都直腸直肚有果句講果句!
又你睇d唔同既野,
傾下計.. 又煮下, 又講下笑!
幾好丫... 我反而buy咁既烹飪節目
感覺好似親切d

大宅

由佢喺有線做節目嘅時候, 我同我老公已經好鍾意睇佢, 佢串人串得有道理, 講嘅野, 一矢中的, 好到point. 講野字正腔圓, 聽落好舒服, 好似佢串個短髮女仔落糖"一斤"定"一更"呀, 好正!!!
講野粗粗地, 聽落感覺親切, 好過無記啲姐仔or亞記麗梅姐: 嘩!! 好好味/好甜呀/好新鮮呀.......完全講唔出有咩好食?? 有咩特別??

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

阿so好好笑就真 , 茂李大佬重話粗"族"

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我成日覺得睇TV, 最緊要睇得開心,
I LIKE IT ~~~ 
唔仲意個D 咪轉台囉 ~~~~

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我已經好鍾意睇佢, 佢串人串得有道理, 講嘅野, 一矢中的, 好到point. 講野字正腔圓, 聽落好舒服, 好似佢串個短髮女仔落糖"一斤"定"一更"呀, 好正!!!

大宅

好媽媽勳章

個節目播出時間已經過左晚上9點, 唔係合家歡時間咁我覺得講野粗俗少少係可以接受囉, 同埋"大佬""謬李"呢啲都唔算粗俗jei, 莫非阿so要講"呢位人兄"或者"呢位沒頭沒腦的傢伙"先至係好嗎?!

別墅

商台煮野蘇我己經好鐘意佢......

原文章由 Flo0602 於 08-9-24 13:23 發表
個節目播出時間已經過左晚上9點, 唔係合家歡時間咁我覺得講野粗俗少少係可以接受囉, 同埋"大佬""謬李"呢啲都唔算粗俗jei, 莫非阿so要講"呢位人兄"或者"呢位沒頭沒腦的傢伙"先至係好嗎?! ...

複式洋房

如果覺得大佬 同茂李俗的仁兄仁姐, 真系吾適合依個年代及社會. 相信金庸筆下小龍女的時代比較適合他們.

男爵府

畀面勳章

so good

首頁
45678...9

尾頁

跳至