自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 fannynsf 於 08-9-25 11:29 發表
拍青瓜之前, 用個透明膠袋裝住黎拍, 咪唔會週圍飛..

Good Idea!!

侯爵府

好媽媽勳章

原文章由 上校車 於 08-9-25 11:33 發表
我想問下佢之前介紹買既鮮豬扒有無骨 ?
有無人好似我咁, 鍾意食鞋十十既急凍豬扒而唔鍾意無骨既豬扒

有骨

水晶宮

原文章由 macca 於 08-9-25 11:37 發表
我媽一定係買新鮮有骨豬扒, 仲要有d肥膏咁先正!!!

哎也, 咁我好變態, 我唔要好滑既豬扒, 一D 肥都唔可以, 連叉燒都要乾爭爭鞋口既我先食, 一D肥都唔可以痴住

複式洋房

請致電廣管局24小時投訴熱線

(852) 2827 8488

在作出投訴時,公眾人士必須提供姓名、地址及/或電話號碼;並詳述所投訴節目/廣告的名稱、播放機構及頻道,日期及時間,以協助調查。

原文章由 tung_tungpig 於 08-9-23 22:53 發表
講野通俗到死 , 又大佬 , 又某李 ..

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原文章由 阿So 於 08-9-25 11:58 發表

(852) 2827 8488。

在作出投訴時,公眾人士必須提供姓名、地址及/或電話號碼;並詳述所投訴節目/廣告的名稱、播放機構及頻道,日期及時間,以協助調查。

...

咁又投訴, 阿SO不嬲講野都係咁架啦, 我又覺得無咩喎, 仲幾抵死TIM.

子爵府

肥媽教既野麻煩好多呀。。
原文章由 1928mickey 於 08-9-25 11:15 發表
我又覺佢ok , 好過肥媽...........

子爵府

講真。。除非唔好帶小朋友出街囉。。
家下去D茶餐廳同酒樓好多咁講野既啦。。
唔通叫人唔好講。怕你小朋友聽到呀。。
叫人收口咩。。
原文章由 阿So 於 08-9-25 11:58 發表

(852) 2827 8488。

...

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 上校車 於 08-9-25 11:33 發表
我想問下佢之前介紹買既鮮豬扒有無骨 ?
有無人好似我咁, 鍾意食鞋十十既急凍豬扒而唔鍾意無骨既豬扒

我都食雪豬扒,不過我老人家冇牙只食豬扒柳,有牙就食有咬口者,我冇哂大牙係食果d架啦.

我大孫呢兩日係咁講某里,只係佢姑媽睇左一集咁小時間就比佢教左某里...
<br><br>

珍珠宮

幾攪笑喎, 尋日教拍青瓜, 佢話最好去人屋企拍, 笑死人...咁夜做, 我諗都係唔啱小朋友睇o架o拿....

原文章由 tung_tungpig 於 08-9-23 22:53 發表
講野通俗到死 , 又大佬 , 又某李 ..

水晶宮

原文章由 chinatea 於 08-9-25 17:45 發表

我都食雪豬扒,不過我老人家冇牙只食豬扒柳,有牙就食有咬口者,我冇哂大牙係食果d架啦.

我大孫呢兩日係咁講某里,只係佢姑媽睇左一集咁小時間就比佢教左某里... ...

我由細都係鍾意食鞋十十既豬扒同叉燒架, 有知音呢

其實呀So 呢輯野係自己制作自己拍, 成隊crew 並唔係無記人, 只係賣俾無記播, 在無記黎講, 好少有

大宅

原文章由 sarali 於 08-9-25 17:49 發表
幾攪笑喎, 尋日教拍青瓜, 佢話最好去人屋企拍, 笑死人...咁夜做, 我諗都係唔啱小朋友睇o架o拿....

佢叫拍青瓜個大隻佬試食時,個大隻佬第一個表情係好唔願意......喺鏡頭前佢係用自己食過既"快子".."甲"咗一碟比嗰個男人

首頁

尾頁

跳至