潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Iriswaibb 發表於 16-2-24 10:46
老公送俾我嘅surprise,佢知我喜歡呢個色!不過佢話如果我想換黑色都得,其實我怕易污糟,但呢個粉紫色係se ...
keep呢個啦 小心D用咪吾會dirty loh

民房

引用:Quote:Iriswaibb+發表於+16-2-24+10:46+老

原帖由 kase1512 於 16-02-24 發表
keep呢個啦 小心D用咪吾會dirty loh
收到收到

複式洋房

回覆:淺粉紫boy好定黑boy好?

粉紫

Iriswaibb    發表於 16-2-24 11:48

複式洋房

黑色一日都吾知見幾多個!粉紫好!

Iriswaibb    發表於 16-2-24 18:23

民房

引用:黑色一日都吾知見幾多個!粉紫好! +

原帖由 kokotatiana 於 16-02-24 發表
黑色一日都吾知見幾多個!粉紫好!
多謝你

大宅

粉紫好適合春夏襯衫

民房

引用:粉紫好適合春夏襯衫 +

原帖由 ellenc 於 16-02-24 發表
粉紫好適合春夏襯衫
係啊!謝謝你

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

粉紫色

民房

引用:粉紫色

原帖由 stagea 於 16-02-24 發表
粉紫色
原來都好多人喜歡粉紫色

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Iriswaibb 發表於 16-2-24 12:41
原來都好多人喜歡粉紫色
雖然係SEASONAL COL, 但都好靚呀! 黑色遲下再買都得

民房

引用:Quote:Iriswaibb+發表於+16-2-24+12:41+原

原帖由 stagea 於 16-02-24 發表
雖然係SEASONAL COL, 但都好靚呀! 黑色遲下再買都得
係嘅,就咁決定!

Jcmfong    發表於 16-2-24 22:17
stagea    發表於 16-2-24 12:50

男爵府

考慮埋自己會唔會日後放2手,因淺色同seasonal款放出去既假錢會低啲。但黑色Boy又實在幾型既!如果本身已經有一個黑色classic款,個boy諗住自己用又鍾意特別色的話就選紫色啦!

子爵府

Keep it, c6送嘅,除非真的唔鍾意才換

民房

引用:考慮埋自己會唔會日後放2手,因淺色同seaso

原帖由 gloriehungws 於 16-02-24 發表
考慮埋自己會唔會日後放2手,因淺色同seasonal款放出去既假錢會低啲。但黑色Boy又實在幾型既!如果本身已經 ...
我唔會放二手呀!

民房

引用:Keep+it,+c6送嘅,除非真的唔鍾意才換

原帖由 LuciaC 於 16-02-24 發表
Keep it, c6送嘅,除非真的唔鍾意才換
我鍾意的,只係怕易dirty!

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

黑boy

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

引用:我兩個都有,各有各襯!建議你買多個黑色!

原帖由 evacatcat 於 16-02-24 發表
我兩個都有,各有各襯!建議你買多個黑色!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

黑色
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

引用:我會留呢個,難得老公自己揀個靚色,自己又

原帖由 pianoLULU 於 16-02-24 發表
我會留呢個,難得老公自己揀個靚色,自己又唔係唔鍾意。

黑色之後幾時買返都得啦
X2

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

紫色, 黑色幾時都買到

Iriswaibb    發表於 16-2-24 15:32

首頁

尾頁

跳至