親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

引用:我地4月會去沖繩大約4或6個大人,去6至7日

男爵府

好媽媽勳章

回覆:有去過沖繩自駕遊jm請入~

有停車場的酒店都會免費給住客泊車。
萬座毛唔洗講,必去。鐘乳石洞值得去。
有間叫\'大家\', 好多人推,但我唔like
agu豬,石垣牛,必吃。燒肉就\'我乃我霸\',tablog排名高
魚生就去下d漁港搵食

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

禁止訪問

引用:有停車場的酒店都會免費給住客泊車。萬座毛

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 HuiTung 於 16-02-24 發表有

原帖由 raverperri 於 16-02-24 發表
請問你有酒店介紹一下嗎?另外有係香港租wifi 蛋去嗎?thx
我鍾意果d酒店唔係大路野,我驚唔啱你
我去果時冇買咭冇買蛋,因為沖繩機場有免費iphone借,好爽

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+raverperri+於+16-02-24+發表

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有去過沖繩自駕遊jm請入~

4月未訂酒店?
市中心酒店冇free parking, 中部北部就差唔多全部free parking

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:4月未訂酒店?市中心酒店冇free parking,

原帖由 TMC3012 於 16-02-24 發表
4月未訂酒店?
市中心酒店冇free parking, 中部北部就差唔多全部free parking
hi fd long time no see

TMC3012    發表於 16-2-24 22:40

大宅

引用:Quote:原帖由+HuiTung+於+16-02-24+發表有

請問你有酒店介紹一下嗎?另外有係香港租wifi 蛋去嗎?thx
住過ANA,Marriott , kariyushi, southern beach, rizzan!! ANA 房細,Marriott 同kariyushi 係隔離,都ok,不過beach 要揸車過對面,southern beach 近town, rizzan 舊 d ,有自己沙灘,但好多石,唔係好游到水!可買data card , 深水埗同淘寶都有得賣!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+raverperri+於+16-02-24+發表

大宅

回覆:raverperri 的帖子

4G 就速度差不多,蛋成日要袋住,card 方便,最緊要便!蛋我最平都要50/day! 4 days 都要$200. 所以只會同老公share 一齊用!用card 我tb 買$50張,同老公一人一張都係$100.
不過data card有 quota , 我買2GB 4G 8days ,過左2GB 會downgrade to 3G. 以我經驗,唔睇片, 2GB 8,9日都夠用

禁止訪問

引用:4G+就速度差不多,蛋成日要袋住,card+方便

大宅

引用:Quote:原帖由+losowong+於+16-02-25+發表4G

原帖由 raverperri 於 16-02-25 發表
請問有冇link ?thx~~
我上次近到期日,所以$48 only ,e+好似$58. 你再研究下,tb 格下價或深水埗都有得賣

淘宝商品:日本8天达摩DOCOMO不限流量电话手机上网卡秒杀樱花富士卡wifi http://b.mashort.cn/S.0gHXwp?sm=20b24b (复制此信息,再打开新版⼿机淘宝,可直接访问此链接)

raverperri    發表於 16-2-25 20:05

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+raverperri+於+16-02-25+發表

大宅

用返自己手機!你iPhone or android 機?佢本身nano 咭for iPhone ,佢有adaptor for 其他機!
出發前跟procedure click 條link install 個profile! 去到日本就用得!
我覺得方便過要袋住只蛋

raverperri    發表於 16-2-25 22:51

大宅

引用:用返自己手機!你iPhone+or+android+機?佢

原帖由 losowong 於 16-02-25 發表
用返自己手機!你iPhone or android 機?佢本身nano 咭for iPhone ,佢有adaptor for 其他機!
出發前跟proc ...
你想share 比人,著返個hotspot 就得

子爵府

我地租車時租埋WIFI蛋, 還車時俾返佢.

大宅

好少酒店有免費泊車, 但都唔會charge好貴
去OTS租車, 可好平價錢租埋wi-fi, 收得好好, 還車還埋唔駛煩

禁止訪問

引用:好少酒店有免費泊車,+但都唔會charge好貴去

子爵府

BK Milk勳章

引用:我地4月會去沖繩大約4或6個大人,去6至7日

我地4月會去沖繩大約4或6個大人,去6至7日,請問?
1:有冇咩酒店可介紹一下?可免費泊車的~
2:石垣島值得去 ...
12月去食左呢幾間,幾間都多人去食,唔好太夜去:
1,燒肉五苑 - 晚餐放題,好好食,最貴約3240yen, 有肉有海鮮,不限時;

2,焼肉きんぐ - 晚餐放題,好食,最貴約3000yen, 限時90分鐘;

3, 無添くら壽司 - 100yen一碟,抵,好食。

那霸市區,泊車要比錢;
琉球村呢d遠d既景點就有免費泊車;
我住北谷酒店,就免費泊車。

raverperri    發表於 16-2-26 10:08

首頁

尾頁

跳至